Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Haftasonu için arkadaşlarla piknik yapma planımız var. Yuvacık'ı tercih ettik ancak bir ara av yasağı vardı, acaba yasak devam ediyor mu? Yani rotayı başka bir göl kenarı olarak değiştirmeli miyim?

Bir de Yuvacık'ı besleyen bir kaç derede alabalık var diye duydum, buralarda avlanmak yasak mıdır?

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar birkaç gündür Hereke kayalıklar, İzmit marinada çok küçük kraçalar geliyor. İstavritler sanırım açıkta..
Ömrümde gördüğüm en lüçük istavritler çıkıyor bunları alanda var.japon çekirdeği gibi abartısız söylüyorum

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ömrümde gördüğüm en lüçük istavritler çıkıyor bunları alanda var.japon çekirdeği gibi abartısız söylüyorum
Yekta abime harfiyen katılıyorum. Mesela Salı günü tekne ile açıldık. 1.5 kg kadar cidden istavrit tuttum kraça değil. Saldığım kraçeleri kovaya atsam en az 5 kg olurdu. Emin abi geldi tekne sahibi Yusuf hayırdır yaa en az sen tutmuşsun dedi. Abi dedim ben istavrit tutuyorum.Yanımdaki adam da atladı biz gümüş mü tutuyoruz dedi. Abi türkçe karşılığı kraça bile olmayan balığı istavrit sayıyorsan eyvallah dedim. Niye tutmucam dedi en lezzetlisi bunlar kıtır kıtır demez mi. Abi dedim patates kızartması mı bu ya yazık günah temizlersen serçe parmağından ufak kalıcak dedim. Bişey olmaz dedi. Böyle zihniyetler de var aramızda.. Teknede 4 saat geçirdik. Son 45 dk'sı oltamı toplayıp martıları izlemekle geçirdim. Küçücük yavruları alıp ziyan edeceğime martıları izlemek daha keyif vericiydi.

Semi

Üye
Adı
Umut Semi Yavuz
IMG-20160415-WA0002.jpg

Şöyle bi paşa ile başlayalım bi karışım 25cm ve bu paşa 3.5 karış geldi geri salındı tabiki

IMG-20160506-WA0006.jpg

Buda onun bebesi perch peşinde koşarken denk geldi güzel bir aksiyon yaşati sağolsun ve takımı kesmediği için geri salınarak ödüllendirildi...

IMG-20160426-WA0002.jpg

Buda turna peşinde koşarken denk geldi geri salındı

IMG-20160506-WA0003.jpg

Lrf be bu boy pechler trofe tutanlardan daha keyifli yaa

IMG-20160519-WA0052.jpg

Birazda denize baktık tam 120 parça 5 kişi kara tava yaptık ve afiyetle yedik.

IMG-20160521-WA0023.jpg

Odun ateşinde taze istavrit harika oldu

IMG-20160520-WA0011.jpg

Buda balıkları unlarken.

Resimleri telefondan ekledim umarım bi hata olmamıştır hepinize keyifli anlar...

SeaHorse

Yeni Üye
Adı
Serdar
Gölcük sahilinde 6.5 metre motorlu ahşap teknemi kiraliyorum, saatlik ücret 20tl tekneyi kendim sürüyorum ilgileneler buraya yada profilime mesaj yollar ise whatsaptan teknenin fotoğrafınıda yollayabilirim,rastgele arkadaşlar.

eylmz

Daimi Üye
Ekli dosyayı görüntüle 39830

Şöyle bi paşa ile başlayalım bi karışım 25cm ve bu paşa 3.5 karış geldi geri salındı tabiki

Ekli dosyayı görüntüle 39831

Buda onun bebesi perch peşinde koşarken denk geldi güzel bir aksiyon yaşati sağolsun ve takımı kesmediği için geri salınarak ödüllendirildi...

Ekli dosyayı görüntüle 39832

Buda turna peşinde koşarken denk geldi geri salındı

Ekli dosyayı görüntüle 39836

Lrf be bu boy pechler trofe tutanlardan daha keyifli yaa

Ekli dosyayı görüntüle 39835

Birazda denize baktık tam 120 parça 5 kişi kara tava yaptık ve afiyetle yedik.

Ekli dosyayı görüntüle 39833

Odun ateşinde taze istavrit harika oldu

Ekli dosyayı görüntüle 39834

Buda balıkları unlarken.

Resimleri telefondan ekledim umarım bi hata olmamıştır hepinize keyifli anlar...
Tebrik ederim cok güzel av yapmışsin Testerenin agzindakinin marka modeli nedir

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İzmit uyuma balıklara sahip çık :) arkadaşlar evlendim evleneli misafirlerden balığa gidemez oldum :) durumlar nedir ? Şu an yurtdışından misafirlerim var ve balığa çıkmak istiyorlar. İstavrit ne durumda ? Avlanan arkadaşlarımız var mı ?

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yusuf abi kıyıdan tek tük kıraça görüyorum. Kefal dışında balık da açıkçası temmuz başından beri görmedim. İstavrit de yok inan.

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kardeşim dün hanım ve annemler denize gitmişlerdi bende iş çıkışı marinaya gittim. Bi abimizin oltası ile 3 kere olta attım 1 tane kıyıya doğru kıraça aldım serçe parmağım kadardı ve itina ile suya saldım. Daha sonra iyi boyutlarda kefal alanları izledim lafladık biraz. Tam eve doğru niyetleniyordum gitmeye Emin abi seslendi napiyosun diye. Bende vakit öldürüyorum eve gidicem dedim. Gel dedi seni balığa çıkartayım vaktin var mı demez mi :) Hemen dedim abi. Fazla kamış vardır sende dedi :) biliyor her zaman çift kamışla gittiğimi.

Açıldık suya 5 kişi. 3 kişi olta atıyoruz 2 kişi piizleniyor :) Orada bulunan abilerden bitanesinin annesi rahatsızmış ona tutucaz dedi. Farketmez dedim ve ilk durağımızda ilk atış 4lü istavrit çektim. Tam oltayı suya salıyordum ki hanım aramaz mı :) Biz dedi geldik sen nerdesin ? Dedim açıktayım balıkta. Halbuki kıyıya 150 metre falan uzaktayım. Geliyorum marinaya alıcaz seni demesiyle 15 dk'da tuttuğum balıklar yaklaşık yarım kg kadardı. Çokta iri mezgit vardı. 1 saat daha erken çıksak en az 2 kg daha balık alırdık. Açık akşam üzeri hareketleniyor bilginize :)

Not: Video vardı ancak pc'ye yüklemeyi beceremedim bir türlü