Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi kıyıdan malesef hiçbişey çıkartamıyorum. Ben de lrf ile takılıyorum artık. Sanırım kıyılamasına daha var. Açtığım çaparilere yazık. Çıkan balık da kıraça olunca kıraçayı hiç hırpalamamak için lrf takılıyorum :)

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
O zaman uzun bir aranın ardından bir rapor atalım.

Hereke civarı yaklaşık 20 balıkçı vardı. o sıra önümden 4 tane yunus geçti. kıyıya 50 mt yoktu. herkes yaklaşık 15 er tane falan tutmuş...

marina tarafına çok uzun zamandır geçmedim. açıkta mezgit başladı haberleri geliyor lakin geçenlerde sabah namazı sonrası giden 5 kişi 1 kilo balıkla döndüler. yağmur yağdı umudu ile gittik lakin bizde tık yoktu.

Sekapark ve ileri taraflarında kefalciler malum.

Karşı kıyılarda (gölcük değirmendere karamürsel) mırmır tek tük haberleri geliyor.

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
O zaman uzun bir aranın ardından bir rapor atalım.

Hereke civarı yaklaşık 20 balıkçı vardı. o sıra önümden 4 tane yunus geçti. kıyıya 50 mt yoktu. herkes yaklaşık 15 er tane falan tutmuş...

marina tarafına çok uzun zamandır geçmedim. açıkta mezgit başladı haberleri geliyor lakin geçenlerde sabah namazı sonrası giden 5 kişi 1 kilo balıkla döndüler. yağmur yağdı umudu ile gittik lakin bizde tık yoktu.

Sekapark ve ileri taraflarında kefalciler malum.

Karşı kıyılarda (gölcük değirmendere karamürsel) mırmır tek tük haberleri geliyor.
Bu haftasonu bi aksilik olmaz ise bende balığa çıkacağım. Geçen hafta 7 saat mırmır kovaladım o kadar vuruşa rağmen 1 tane alamadım.
Bulunduğum merada da kaba lidaki alınmıştı 1 hafta öncesi. İstavrit marinadan akşam üzeri tutulduğunu duydum, görmedim. İri kefaller boy göstermeye başlamışlar. Benim duyumlarımda bunlardır. Haftasonu hava güzel olursa şansımı deneyeceğim.

Rastgelsin

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Marinadan deli gibi mezgit çekiyorlar. Yemli mezgit hem iri hem bol arkadaşlar bilginiz olsun. Kefalde bonusu :ssrtcbya:

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi dün kıyıdaydım. Akşam 9a kadar toplamda bir istavrit ile döndüm :). Benim şanssızlığım tüm marinaya da yansıdı heralde kimseye balık çıkmadı. oranın müdavimleri 8gibi toplanıp gittiler zaten. Ben inatla beklesem de 9da eli boş döndüm.

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi dün kıyıdaydım. Akşam 9a kadar toplamda bir istavrit ile döndüm :). Benim şanssızlığım tüm marinaya da yansıdı heralde kimseye balık çıkmadı. oranın müdavimleri 8gibi toplanıp gittiler zaten. Ben inatla beklesem de 9da eli boş döndüm.
Gerçekten şaka gibi :) çarşamba yada perşembe günü gittim işte marinaya o günü gördüm. Yemli mezgite atıyorlardı ve 3'lü 3'lü çekiyorlardı.
Gerçekten balığın bir günü bir gününü tutmuyor.. Ben işlerimden sebep hafta sonu gidemedim ama haftaya bi İstanbul boğaz yapayım diyorum :)

basak42

Yeni Üye
Adı
Mustafa
Kan Grubu
O Rh Pozitif

özgür41

Aktif Üye
Adı
ÖZGÜR
Balığı anladık da sigara reklamı yapmanız şık olmamış bence....affınıza sığınarak.
Sigara reklamı değil...Tutulan balığın boyunu görenlerin kıyaslaması için ... İstavriti yakından foto çek palamut sanabilirsiniz...Sigara paketinin boyu 10 cm...Yani kıyaslama amaçlı..