Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

eneskk

Yeni Üye
Adı
Enes Küçükkaymakçı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Enes bey izmitte spin avcılığından çok lrf avcılığı yapılmakta. spin avcılığı malesef sezonun bir kaç günü kıyıda balık yapıp bitmekte. He spin takım yapıp turnaya vb de gidebilirsiniz tabi ki size kalmış. LRF olayını araştırmanızı tavsiye ederim. Özellikle izmit için
İzmit merkez den değilde Hereke ve Karamürsel ARası herhangi bir yer ver kandıra karadeniz sahilleride olabilir ama oralarda da var mı spin işi çok bilmiyorum. Ama turna için çok yer var etrafımızda onda haklısınız. Fikriniz buralar içinde aynı mıdır ?

Orhan Kılıçaslan

Aktif Üye
Adı
Orhan K.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İzmit merkez den değilde Hereke ve Karamürsel ARası herhangi bir yer ver kandıra karadeniz sahilleride olabilir ama oralarda da var mı spin işi çok bilmiyorum. Ama turna için çok yer var etrafımızda onda haklısınız. Fikriniz buralar içinde aynı mıdır ?
spinle cinekop sarikanat aliyorlar o bolgeden ekim kasim aylarinda lrf ile daha cok av yaptiklarini biliyorum 3-5 gr sahte kokulu yemlerle kiyidan guzel balik aldiklarini bilirim

kuruemre

Üye
Adı
Emre
Fikrimde şu an daha da ısrar edebilirim. LRF kamışını seçerken aralığına göre sert maket balık da alarak sarıkanatları lrf ile de alabilirsiniz. Hem de zevki daha da artar. LRFtekniği ile yakalandı balıklar. bir arkadaşıma ait fotoğraflar zaten herkes biliyor onu da. Spin sezonu malesef bana göre kısa sürüyor. LRF ile de hafif maketler alarak spin gibi yapabilirsiniz. Aynı zamanda yemli gibi sistemle de silikonlarla balık alabilirsiniz. Spin sezonu LRF sezonundan daha kısa. O bakımdan böyle bişey yazdım. Tabi ki sadece öneri. LRF için yardımcı da olmaya çalışırım.

Ekli dosyalar

eneskk

Yeni Üye
Adı
Enes Küçükkaymakçı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fikrimde şu an daha da ısrar edebilirim. LRF kamışını seçerken aralığına göre sert maket balık da alarak sarıkanatları lrf ile de alabilirsiniz. Hem de zevki daha da artar. LRFtekniği ile yakalandı balıklar. bir arkadaşıma ait fotoğraflar zaten herkes biliyor onu da. Spin sezonu malesef bana göre kısa sürüyor. LRF ile de hafif maketler alarak spin gibi yapabilirsiniz. Aynı zamanda yemli gibi sistemle de silikonlarla balık alabilirsiniz. Spin sezonu LRF sezonundan daha kısa. O bakımdan böyle bişey yazdım. Tabi ki sadece öneri. LRF için yardımcı da olmaya çalışırım.
LRF konusunda da tavsiyelerini yardımlarınızı alabilirim. Körfez ve kandırsa sahilleri için spin mi lrf mi yönelmek lazım ve Neden ?

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Enes kardeşim,aramıza hoşgeldiniz. Hayırlı paylaşımlar.

eneskk

Yeni Üye
Adı
Enes Küçükkaymakçı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Enes kardeşim,aramıza hoşgeldiniz. Hayırlı paylaşımlar.
Hoşbulduk teşekkür ederim. Paylaşımdan önce öğrenmem gereken birçok konu var :). Neredeyse hiçbirşey bilmiyorum daha. Yakın bir arkadaşımda yok bu konu ile ilgilenen araştırarak öğrenmeye çalışacağım.

royaltr

Yeni Üye
Adı
Fatih C.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkese rastgele...
Bu aksam 2 arkadasimla birlikte sarikanat icin baliga cikmayi planliyoruz. Sekapark / Hereke arasinda nereleri tavsiye edersiniz?

MOKOKO

Yeni Üye
Adı
FATİH
Merhaba. Pek paylaşım yapan yok bu aralar. Pazar günü geçen sene 3 liraya aldığım 5 gr. 8 cm. sahte ile fotoğraftakileri aldım. Sahte gayet iyi iş yaptı, açıkçası bu kadarını beklemiyordum. Gerçi o gün de bereketli bir gündü. Kaşıkla da balık alanlar oldu ama diğerleri seyrek alırken ben onlara göre biraz daha fazla yakaladım. Herkese rast gelsin.

Daiwa Crossfire 220 cm. 2-8 gr.
Okuma Ceymar CXT-10
Oskar 0,16 mm. monoflament
Mekan: Halıdere

Ekli dosyalar