Orhan Kılıçaslan
Aktif Üye
- Adı
- Orhan K.
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
golcuk tarafinda baliga giden varmi cikiyormu birseyler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İzmit merkez den değilde Hereke ve Karamürsel ARası herhangi bir yer ver kandıra karadeniz sahilleride olabilir ama oralarda da var mı spin işi çok bilmiyorum. Ama turna için çok yer var etrafımızda onda haklısınız. Fikriniz buralar içinde aynı mıdır ?Enes bey izmitte spin avcılığından çok lrf avcılığı yapılmakta. spin avcılığı malesef sezonun bir kaç günü kıyıda balık yapıp bitmekte. He spin takım yapıp turnaya vb de gidebilirsiniz tabi ki size kalmış. LRF olayını araştırmanızı tavsiye ederim. Özellikle izmit için
spinle cinekop sarikanat aliyorlar o bolgeden ekim kasim aylarinda lrf ile daha cok av yaptiklarini biliyorum 3-5 gr sahte kokulu yemlerle kiyidan guzel balik aldiklarini bilirimİzmit merkez den değilde Hereke ve Karamürsel ARası herhangi bir yer ver kandıra karadeniz sahilleride olabilir ama oralarda da var mı spin işi çok bilmiyorum. Ama turna için çok yer var etrafımızda onda haklısınız. Fikriniz buralar içinde aynı mıdır ?
Fikrimde şu an daha da ısrar edebilirim. LRF kamışını seçerken aralığına göre sert maket balık da alarak sarıkanatları lrf ile de alabilirsiniz. Hem de zevki daha da artar. LRFtekniği ile yakalandı balıklar. bir arkadaşıma ait fotoğraflar zaten herkes biliyor onu da. Spin sezonu malesef bana göre kısa sürüyor. LRF ile de hafif maketler alarak spin gibi yapabilirsiniz. Aynı zamanda yemli gibi sistemle de silikonlarla balık alabilirsiniz. Spin sezonu LRF sezonundan daha kısa. O bakımdan böyle bişey yazdım. Tabi ki sadece öneri. LRF için yardımcı da olmaya çalışırım.İzmit merkez den değilde Hereke ve Karamürsel ARası herhangi bir yer ver kandıra karadeniz sahilleride olabilir ama oralarda da var mı spin işi çok bilmiyorum. Ama turna için çok yer var etrafımızda onda haklısınız. Fikriniz buralar içinde aynı mıdır ?
LRF konusunda da tavsiyelerini yardımlarınızı alabilirim. Körfez ve kandırsa sahilleri için spin mi lrf mi yönelmek lazım ve Neden ?Fikrimde şu an daha da ısrar edebilirim. LRF kamışını seçerken aralığına göre sert maket balık da alarak sarıkanatları lrf ile de alabilirsiniz. Hem de zevki daha da artar. LRFtekniği ile yakalandı balıklar. bir arkadaşıma ait fotoğraflar zaten herkes biliyor onu da. Spin sezonu malesef bana göre kısa sürüyor. LRF ile de hafif maketler alarak spin gibi yapabilirsiniz. Aynı zamanda yemli gibi sistemle de silikonlarla balık alabilirsiniz. Spin sezonu LRF sezonundan daha kısa. O bakımdan böyle bişey yazdım. Tabi ki sadece öneri. LRF için yardımcı da olmaya çalışırım.
Hoşbulduk teşekkür ederim. Paylaşımdan önce öğrenmem gereken birçok konu varEnes kardeşim,aramıza hoşgeldiniz. Hayırlı paylaşımlar.