Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

coner

Daimi Üye
Adı
Eşref
Kan Grubu
O Rh Negatif
Öncelikle herkese selamlar. Araniza yeni katildim.derince tarafinda oturuyorum. Istavrit icin yarimca sahilinin son kismi iyi av veriyor.aksam suyu at cek hareketli. Gece 11 gibi kesiyor balik 01 gibi devam ediyor yemli iri istavrit verir. Yeterki dalgali olmasin. Bu aksam hereke kale yanindan 7 adet izmarit aldim. Yaklaşık 1 kiloya yakinda istavrit. Tabiki yemli çalıştı. Gece eskinaya cikan arkadaslarim bu ara durgun olduğunu söylüyor. Ayrica ipek takimla zargana alan arkadaslar oldu. Bu taraflarda son durum böyle..
Aramıza hoş geldiniz.

fishbone_team

Aktif Üye
Adı
Engin
Öncelikle herkese selamlar. Araniza yeni katildim.derince tarafinda oturuyorum. Istavrit icin yarimca sahilinin son kismi iyi av veriyor.aksam suyu at cek hareketli. Gece 11 gibi kesiyor balik 01 gibi devam ediyor yemli iri istavrit verir. Yeterki dalgali olmasin. Bu aksam hereke kale yanindan 7 adet izmarit aldim. Yaklaşık 1 kiloya yakinda istavrit. Tabiki yemli çalıştı. Gece eskinaya cikan arkadaslarim bu ara durgun olduğunu söylüyor. Ayrica ipek takimla zargana alan arkadaslar oldu. Bu taraflarda son durum böyle..
merhaba hos geldiniz...

royaltr

Yeni Üye
Adı
Fatih C.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bayram tatilinde Canakkale ziyaretim oldu. Kocaeli bolgesi sayfasina yazdigimin farkindayim ama yine de paylasmak istedim. Kaşık ile ben 1 levrek arkadasim 1 kolyoz aldi sabah saatlerinde.
1.jpg
2.jpg
O bolgede olta atmak gercekten cok buyuk keyif...

Ycilingir

Yeni Üye
Adı
Yasin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cok iyi maşallah. Bizde derince de istavrit kovaliyoruz anca..hatta bayramdan sonra odnlarda yok

royaltr

Yeni Üye
Adı
Fatih C.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cok iyi maşallah. Bizde derince de istavrit kovaliyoruz anca..hatta bayramdan sonra odnlarda yok
Dun aksam 18.00 / 20.00 arasi tutunciftlikten sisme bot ile acilarak 2 kisi 3kg kadar istavrit aldik. 2dk dahi ara vermeden geldi balik. Ara ara da mezgit geliyor. Ufak kirlangiclar da denk geldi, saldik tabi :)
IMG_20170909_193115.jpg
IMG_20170909_082637.jpg

mihlama

Üye
Adı
Ahmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu Darıca'da eskinalara ne olmuş 1tane gelmiyor lrf ve yemli takımla denedim kaya balığı iskorpit dışında bişey yok

Ycilingir

Yeni Üye
Adı
Yasin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
benim ki biraz espri mahiyetindeydi ama iyi olmuş en azindan izmit hereke arasi av yapanlar aktifmis forumda onu ogrenmis oldum bu aralar diplerde bir Hani balığı bollugu var ve arsiz her yeme zipliyor.ctesi gunu sabah suyuna ne kadar dip yemli yaptim izmarit alirim düşüncesiyle ama baska balik denk gelmedi herekede,ben saldikca belkide 10 12 kez israrla geldiler.. Bakalim bu gece herekede eskina icin gece gidicez,hareket olur insallah