Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kocaeli, İzmit, Marina, Hereke, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel BALIK DURUMU

M

MALKOÇOĞLU

Misafir
Arkadaşlar Lütfen dikkat..! Ağcılar Kocaeli civarı ( 95 evler,60 evler,Hereke,Körfez ,Gölcük ,d.dere,k.mürsel) ağcılar için bir imza kampanyası başlatmalıyız... Adam Olta attığımız yerin önünden geçiyor ... Sırf kendimiz için değil balıklar içinde çevreye ve doğaya saygı içinde bunu vatandaşlık görevi olarak yerine getirmeliyiz... Ben şahsi adıma yaprağı bırakın çinekop u bile almazken( tutup atıyorum nedenmi? Yaprak büyürse çinekop olur,çinekop büyürse sarıkanat olur,sarıkanat ta büyürse lüfer olur e siz bunları alırsanız nasıl tutabiliriz ??) işte durum böyle iken 22 kasımda 6.000 civarı karadenizden getirilip bırakılan balıklar ağcıların üşüşüp Ufak büyük demeden toplayıp balıkçılara restoranlara satmasına nasıl müsade edebiliyoruz??? Toplumları ,insanları bilinçlendirelim... Ufak balık tutanları lütfen ama lütfen uyaralım..(kırmadan incitmeden bilinçlendirerek) bu konuda hassas olmayı ,ileride kendi çocuklarımıza iyi bir deniz bırakmayı ihmal etmeyelim.. Kültürümüzü artıralım .Herkese rasgele ..

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaşlar Lütfen dikkat..! Ağcılar Kocaeli civarı ( 95 evler,60 evler,Hereke,Körfez ,Gölcük ,d.dere,k.mürsel) ağcılar için bir imza kampanyası başlatmalıyız... Adam Olta attığımız yerin önünden geçiyor ... Sırf kendimiz için değil balıklar içinde çevreye ve doğaya saygı içinde bunu vatandaşlık görevi olarak yerine getirmeliyiz... Ben şahsi adıma yaprağı bırakın çinekop u bile almazken( tutup atıyorum nedenmi? Yaprak büyürse çinekop olur,çinekop büyürse sarıkanat olur,sarıkanat ta büyürse lüfer olur e siz bunları alırsanız nasıl tutabiliriz ??) işte durum böyle iken 22 kasımda 6.000 civarı karadenizden getirilip bırakılan balıklar ağcıların üşüşüp Ufak büyük demeden toplayıp balıkçılara restoranlara satmasına nasıl müsade edebiliyoruz??? Toplumları ,insanları bilinçlendirelim... Ufak balık tutanları lütfen ama lütfen uyaralım..(kırmadan incitmeden bilinçlendirerek) bu konuda hassas olmayı ,ileride kendi çocuklarımıza iyi bir deniz bırakmayı ihmal etmeyelim.. Kültürümüzü artıralım .Herkese rasgele ..
Baslamis mi karaktersizler toplamaya. Tahminimden erken oldu. Sorsan ekmek kavgasi diye acindirirlar bide

YusufZiyaDeniz

Aktif Üye
Adı
Yusuf Ziya Deniz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Takaydınız 150 gram kurşun ataydınız kucaklarına doğru.. 5000 tane ispendek ve kalkan saldılar ya geç kaldılar toplamak için..

MoRG_

Üye
Adı
Emre A.
Geçen gün resmi sitede haberi görünce sevinmistim, kendi kendime güzel şeylerde oluyor diye.ama ne yalan soyleyeyim aklımın bir köşesinde de acaba bu balıkları ne zaman toplamaya başlarlar diye bir soru belirmedi değil. Bu kadarda olmaz gerçekten. Korkuyorum ki oğlum bazı balıkları sadece fotoğraflardan görecek. Yazık çok yazık.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Belediye başkanı bu balıkları kendi reklamını yapmak için mi saldırttı körfeze? Balıkları suya saldırtıyor ama bu şekilde avlanmalarına engel olmak için hiç bir girişimde bulunmuyor mu acaba eğer başkan bu konuda hiç birşey yapmıyorsa, yaptığı iş amacına ulaşmaz eğer bu olan bitenide biliyor ve hiç birşey yapmıyorsa amacı reklamdır bence

egemenozbeyli

Aktif Üye
Adı
Egemen
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
bu balıklar ağa gelecek durumdamıdır acaba, ben değirmenderede organizasyona katıldım. Levrekler en fazla 10 cm di kalkanlar ise avuç içi kadar.
Ama dediğiniz gibi bunlarıda topluyorlarsa onlara insan denmez buna göz yumanada neler denir.

M

MALKOÇOĞLU

Misafir
Akşam bir meradaydım Körfez tarafı .. bunu biri yakalasa gider satardı... 1 kiloya yakın büyüklükte idi.. Geri bıraktım kırlangıçtı.. Çünkü bu balıklar çok büyüyor ve yavaş.. Biz eğer balık bırakma kültürümüzü bilinçli şekilde tabi artırmazsak ilerisi için durum vahimdir...

Ekli dosyalar