Değirmendere devam, akmasa da damlıyor
pazartesi yaklaşık 12 balık çıktı, dün kılçık dahi yoktu haklısınız, bugünse bi yüzler güldü gene herkes aldı bişeyler. 9 civarı daha verimli saatler. ek olarak cuma harikalar yaşadık jigle, cumadan beri ilk defa güzel balık yaptı bu akşam.Bu hafta 3 gun gittim degirmendereye 30 kisiye toplam 2 balik gordum alabilen damladan ziyade damitmaya daha musait bence 🙂
pazartesi yaklaşık 12 balık çıktı, dün kılçık dahi yoktu haklısınız, bugünse bi yüzler güldü gene herkes aldı bişeyler. 9 civarı daha verimli saatler. ek olarak cuma harikalar yaşadık jigle, cumadan beri ilk defa güzel balık yaptı bu akşam.
Estağfurullah, benim bahsettiğim çinekop ancak istavrit de bugün teknelere tek tük gelmeye başlamış.Bahsedilen hangi balık çok fazla anlamıyorum onun için soruyorum çinekop? Mırmır ? İstavrit?
Allah ziyade etsin...LRF takımıyla bugün yaptığım av istavrit kıyılamaya başladı fakat çok nazlı abartısız 50-60 vuruştan gelenler bunlar...
Kullanılan Yem : İsome Marukyu Pembe
91459 dosyayı görüntüle
Hırsız iğne kullanıyor musun abi? 50-60 vuruştan bu kadarının yakalanması normal değil. Hırsız iğne %85 azaltıyor vuruş kaçırma riskini.LRF takımıyla bugün yaptığım av istavrit kıyılamaya başladı fakat çok nazlı abartısız 50-60 vuruştan gelenler bunlar...
Kullanılan Yem : İsome Marukyu Pembe
91459 dosyayı görüntüle
Evet hırsız kullanıyorum. Sorun bende mi tam anlayamadım ama diğer arkadaşların da durumu aynıydı. Balık biraz nazlı yemi tırtıklıyor ama kapmaya gelince çekimser davranıyor. Ayrıca balık biraz dipte su yüzeyleri henüz diplere göre nispeten daha soğuk olduğundan tam anlamıyla verimli olmuyor . 1-2 hafta sonra av veriminin artacağını umuyorum dün akşam 15 parça aldım bu sefer 30 vuruş civarı oldu tabi çekerken bir kısmı da düştü. Hırsız iğneyi kendim yapıp sinek iğne kullanmaya karar verdim. Bakalım av verimini arttıracağını düşünüyorumHırsız iğne kullanıyor musun abi? 50-60 vuruştan bu kadarının yakalanması normal değil. Hırsız iğne %85 azaltıyor vuruş kaçırma riskini.