Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kofanaya Kaldığım Yerden Devam

spindoctor

Aktif Üye
Adı
Ali Üzer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Uzun zamandır gerek iş gerek sıcaklardan balığa gitme isteğim körelmişti. Etraftan hala kofana haberleri geliyordu ancak sayılar giderek düşmüştü. Bu sebeplerden ava gitmek istemiyordum ne zamandır. Zıpkın ile oğlana yiyecek balığı alıp spinden umudu kesmişken Cumartesi sabahı Serkan abi ile düştük yollara, yarım saat yol bir o kadar zorlu bir yürüyüşün ardından avlanacağımız bölgeye ulaştık. İlk atış sahte suya düşer düşmez bir kuyruk darbesi ile karıştı ortalık ama oltaya takılan yok. 1-2 aksiyon derken yüklendi 1-2-3 tasma tasma tasma balık oltada bana doğru roket gibi geliyor klasik kofana sahnesini yaşıyorum. Kıyıya 5mt kala sıçramaya kafa atmaya başlıyor havada bu sahne inanılmaz ama korkutucu kaçtı kaçacak diyorum içimden ve kurtarıyor da kendini :(
Yılmadan avlanmaya devam bu sefer serkan abi yakalıyor ama onu da alamıyoruz. Umudumu kesmiş sahte de artık kıyıya kadar gelmişken uzaklara dalmış havaya bakan ben oltamın gerilmesi ile önüme bakıyorum kofana oltada :D fazla uğraşmadan kıyıya alıyorum ama zaptetmek mümkün mü? Bütün enerjisi üstünde Serkan abiyi çağırıyorum beraber bir yerlerimizi kestirmeden söndürüyoruz balığı. Bunun hemen arkasından attığım sahte suya düşer düşmez daha aksiyon bile vermemişken balık bindiriyor. Yine tasma tasma tasma ama bu da kurtuluyor :( 3 ün biri dediğimiz tek kokana :D ile avı sonlandırıyoruz. Geri dönüş çilesi başlıyor bu sefer hava daha sıcak dikenler kaygan taşlar derken ahtapot gibi yapışıyorum birinin üstünden taşlara moraran parmağım balığın ahı diye düşünüyorum artık. Umarım sizler daha güzel daha keyifli avlara imzanızı atarsınız hep rastgelsin.

Günün kahramanı Cotton Cordell üstündeki diş izleri de bugünün bir hatırası

Tuttuk hadi pişirelim :)

Ozkanartuc

Aktif Üye
Tebrikler,yine öttürmüşsün kofanayı :)) bana hala bu sahteyi aldığın linki atacaksın diye bekliyorum haberin olsun :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Akyosun

Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yine çok güzel bir trofe tebrik ederim gerçekten bu işte çok iyi olduğunuzu tekrar kanitladiniz :)
Başarilarinizin devamini dilerim.
Şafak 19 :D

iasoslubalıkçı

Aktif Üye
Adı
Mehmet YİĞİT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrik ederim Alimmm. döktürmüşsün yine maaşallah. jige gitmedin heralde? daha güzelleri nasip olsun. keratayada maaşallah çekirdekten yetiştir onu da artık. hoşçakal.

CEMAKO

Yeni Üye
Adı
CEM ÇELİKER
Tebrik ederim doktor bey
vallahi özlemiştim ne zamandır avları göremiyorduk bu çok iyi oldu
gözlerimizin pası silindi.
ellerinize sağlık daha irileri denk gelsin inşallah