Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KOLEKSİYONA YENİ EKLENEN 14 MAKİNE :) DENEME VOL.4

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün internetten Ryuji Enjoy 1000 alıp kenara koymaya karar verdim, bir de üstüne ip olarak ince 0.04 mm fujin aji alırım, mart gibi de eğlencesine lrf dünyasına adım atarım. silikonlarım jig headlaerim falan yeterince aldım zaten bir siteden. yetmezse takviye ederim.

benimki ekonomik olsun, iki istavrit bir istavrit denk gelirse karagöz veya mırmır şampiyonlar liginde gol atma sevinci yaşayacak insan için kafi olur sanırım :)

tekrar sağol bu güzel içerik için reis :)

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bugün internetten Ryuji Enjoy 1000 alıp kenara koymaya karar verdim, bir de üstüne ip olarak ince 0.04 mm fujin aji alırım, mart gibi de eğlencesine lrf dünyasına adım atarım. silikonlarım jig headlaerim falan yeterince aldım zaten bir siteden. yetmezse takviye ederim.

benimki ekonomik olsun, iki istavrit bir istavrit denk gelirse karagöz veya mırmır şampiyonlar liginde gol atma sevinci yaşayacak insan için kafi olur sanırım :)

tekrar sağol bu güzel içerik için reis :)
faydamız dokunduysa ne mutlu bana güle güle kullanın makinenizi.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Ansiklopedik bir çalışma Gürkan
Eline, emeğine sağlık

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hocam yeni bi makine çıkmıuş caretta claw 1000 :) 125 gram ağırlığında. Sırf hafif diye deneme amaçlı aldım bir tane :) incelemesini yaparsın belki diye haber vereyim dedim. birde senden öneri isteyeyim ip misina konusunda. ip olarak ne kullanıyorsun makinelerde.

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Gürkan bey ryuji infinity makinasını inceleme imkanınız oldumu acaba.
Merhabalar. infinityi 1 -2 gün kullanma fırsatım oldu ama arkadaşımın makinesi oldu için denemelerime yazmamıştım. sorduğunuz iyi oldu bu arada. 2000 lik kafa bir makineye göre 190 gr ağırlıkta tutmuşlar. tabi plastik aksamın etkiside var. kafa kısmı hafifletilmiş ince bir alüminyum malzemeden yapılmış. makinenin akışkanlığı konusunda ben hiç sıkıntı görmedim (uzun vadede nasıl bir iş çıkartır bilinmez) tabi ayda 3 5 kere balığa gidiyorsanız eğer ve temiz kullanıyorsanız uzun süreler sizi götürebilir. sarım telinin bağlantı noktalarından sadece bir miktar ses geldi çok ufak uçlu şırınga ile yağlayınca ses kesildi.tutma sapının ergonomisi aradaki ekstra burç kolu makineden biraz daha açığa almış büyük elli kullanıcılar için iyi birşey bu. ama fiyat olarak 1200 1350 tl bandında ona yakın daha iyi makineler var tabi

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
hocam yeni bi makine çıkmıuş caretta claw 1000 :) 125 gram ağırlığında. Sırf hafif diye deneme amaçlı aldım bir tane :) incelemesini yaparsın belki diye haber vereyim dedim. birde senden öneri isteyeyim ip misina konusunda. ip olarak ne kullanıyorsun makinelerde.
Selamlar. 2 ay önce bende aldım onu ama test etme imkanım olmadı işten güçten. fakat DEUİKO 1000 AMBİDEXTREUS neredeyse aynısı gramajları bile aynı . sanırım çinde fason yaptırılıyor. (emin olmamakla birlikte) ama ilk izlenimim bu şekilde 50-60 gr bi kamışla kombin edip istavrite çıkıcam iki makineyle. muhakkak çok zevkli olacaktır. ip konusunda ben biraz takıntılıyım. yani dünyanın en kötü ipini bile üretseler gosen den vazgeçmem ben. yani bir çok ipi kullandım deneme amaçlı ama gosendeki yumuşaklıkmıdır nedir artık bilemediğim bi güven durumu var. belkide bana öyle geliyordur.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu makineyi bende çok merak ediyorum deneyince lütfen deneyimlerinizi yazar mısınız?

@GURKANKALKAVAN bizdeki makinelerin denemesi için havalar düzelince senden bilgi bekliyorum haberin olsun :)