Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KOLEKSİYONA YENİ EKLENEN 14 MAKİNE :) DENEME VOL.4

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu makineyi bende çok merak ediyorum deneyince lütfen deneyimlerinizi yazar mısınız?

@GURKANKALKAVAN bizdeki makinelerin denemesi için havalar düzelince senden bilgi bekliyorum haberin olsun :)
ne yalan söyleyeyim bende merak ediyorum tepkilerini makinenin deuiko 1000 gibi üzmeyecek , kullanılan malzemenin hakkını verecekse bir çok başlayacak kişi ve yedek makine bulunduracaklara çok iyi bir seçenek olur. Havalar birazcık düzelsin denemelere başlarız.

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ne yalan söyleyeyim bende merak ediyorum tepkilerini makinenin deuiko 1000 gibi üzmeyecek , kullanılan malzemenin hakkını verecekse bir çok başlayacak kişi ve yedek makine bulunduracaklara çok iyi bir seçenek olur. Havalar birazcık düzelsin denemelere başlarız.
Geçen düşündüm almayı ciddi ciddi 53 gram kamışla güzel kombinasyon olur diye ama ne derece iş görür bilmediğim için tırstım açıkçası.

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selamlar. 2 ay önce bende aldım onu ama test etme imkanım olmadı işten güçten. fakat DEUİKO 1000 AMBİDEXTREUS neredeyse aynısı gramajları bile aynı . sanırım çinde fason yaptırılıyor. (emin olmamakla birlikte) ama ilk izlenimim bu şekilde 50-60 gr bi kamışla kombin edip istavrite çıkıcam iki makineyle. muhakkak çok zevkli olacaktır. ip konusunda ben biraz takıntılıyım. yani dünyanın en kötü ipini bile üretseler gosen den vazgeçmem ben. yani bir çok ipi kullandım deneme amaçlı ama gosendeki yumuşaklıkmıdır nedir artık bilemediğim bi güven durumu var. belkide bana öyle geliyordur.
Major Craft Dangan Braid Lgs 4x İp Misina Pe 0.4 0.07mm
bu ipi almayı düşünüyorum, lrftr kanalı misina kalınlık testi yaptığı videoda gözüme çarptı, yapısı filan güzel görünüyor. sizin kullandığınız da bu modeli mi? yoksa 8x modellerinden mi kullanıyorsunuz?

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Major Craft Dangan Braid Lgs 4x İp Misina Pe 0.4 0.07mm
bu ipi almayı düşünüyorum, lrftr kanalı misina kalınlık testi yaptığı videoda gözüme çarptı, yapısı filan güzel görünüyor. sizin kullandığınız da bu modeli mi? yoksa 8x modellerinden mi kullanıyorsunuz?
bu ipi kullanan 2 arkadaşımız vardı fazlasıyla memnunlardı. denk gelirsem tekrar sorarım major craft ın hangi modeli olduklarını.
ben yukardaki ipi kullanıyorum bu arada.

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu makineyi bende çok merak ediyorum deneyince lütfen deneyimlerinizi yazar mısınız?

@GURKANKALKAVAN bizdeki makinelerin denemesi için havalar düzelince senden bilgi bekliyorum haberin olsun :)
makineyi bugün 2 saat deneme şansım oldu. çok hoşuma gitti açıkçası, hafifliği muhteşem birşey. daha önce bu segmentte okuma aria, alaris ve ryuji infinity 2000s kullandım, gerçi infinity' yi 1 av kullanıp kenara koydum yanlı yorum olmasın :) yine de bence hepsinden daha iyi makine. ip sarımı idare eder üst segment makinelerdeki kadar düzgün değil, kalama ayarı yine aynı şekilde orta üst segmentlerle alakası yok, milimetrik kalama ayarı yapan makinelere alışınca garip geliyor bana, fiyatına göre normal sanırım. atıştan sonra ipi gayet güzel topluyor, kolda boşluk vs yok zaten vidalı kol. kısacası benim kullanacağım bir makine :) arabada sürekli taşımak için uygun yollu bir makine arıyordum bunu gönül rahatlığıyla kullanırım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
makineyi bugün 2 saat deneme şansım oldu. çok hoşuma gitti açıkçası, hafifliği muhteşem birşey. daha önce bu segmentte okuma aria, alaris ve ryuji infinity 2000s kullandım, gerçi infinity' yi 1 av kullanıp kenara koydum yanlı yorum olmasın :) yine de bence hepsinden daha iyi makine. ip sarımı idare eder üst segment makinelerdeki kadar düzgün değil, kalama ayarı yine aynı şekilde orta üst segmentlerle alakası yok, milimetrik kalama ayarı yapan makinelere alışınca garip geliyor bana, fiyatına göre normal sanırım. atıştan sonra ipi gayet güzel topluyor, kolda boşluk vs yok zaten vidalı kol. kısacası benim kullanacağım bir makine :) arabada sürekli taşımak için uygun yollu bir makine arıyordum bunu gönül rahatlığıyla kullanırım.
Sarım yaparken ses ya da titreşim var mı acaba?

Gerçi soruyorum ama sırf hafif diye makineden bir vanquish vibe'ı beklemekte doğru değil. Yaptığınız yorumla bile fiyat performans olarak oldukça yeterli görünüyor. Dediğiniz gibi arabaya atmalık bir makine olabilir neden olmasın. Tabi ki rahatsız edici bir sarım sesi yok ise.

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bu paralara açıkçası denediğim makinelerin (100 e yakın) arasında ryuji enjoy 1000 deukio 1000 ve caretta 1000 ilk üçtedir .3üde 150 gramın altındalar. aji makinesine daha yakınlar tabi. (2000 likleri 160 170 gramla LRF ye daha iyi olur gibi geldi) ama mevcut üretim kaliteleri ve ülkemize girişteki anormal haraçlara rağmen F/P olarak başlangıç yada dediğiniz gibi yedek makine olarak uzun süre iş görür.

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sarım yaparken ses ya da titreşim var mı acaba?

Gerçi soruyorum ama sırf hafif diye makineden bir vanquish vibe'ı beklemekte doğru değil. Yaptığınız yorumla bile fiyat performans olarak oldukça yeterli görünüyor. Dediğiniz gibi arabaya atmalık bir makine olabilir neden olmasın. Tabi ki rahatsız edici bir sarım sesi yok ise.
sıfır ses, sıfır sürtünme hissiyatı var makinede, vanquish denemedim ama certate kullanıyorum, uzaktan yakından alakası yok tabi ki :D tek artısı hafif olması, çok takıntılıyım son zamanlarda takımın hafif olması konusunda :)

Son düzenleme:

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu paralara açıkçası denediğim makinelerin (100 e yakın) arasında ryuji enjoy 1000 deukio 1000 ve caretta 1000 ilk üçtedir .3üde 150 gramın altındalar. aji makinesine daha yakınlar tabi. (2000 likleri 160 170 gramla LRF ye daha iyi olur gibi geldi) ama mevcut üretim kaliteleri ve ülkemize girişteki anormal haraçlara rağmen F/P olarak başlangıç yada dediğiniz gibi yedek makine olarak uzun süre iş görür.
vallahi diğer saydığınız makineleri kullanmadım ama caretta kullanılabilir bir makine olmuş, benim için tek artısı hafifliği oldu yoksa yakın zamanda ultegra aldım lrf için. ben uyguna aldım birde normal fiyatı da yüksekmiş açıkçası hiç bakmamıştım, tanıtım amaçlı veriyorlardı takip ettiğim bir mezatta denk geldi, 800 900 lira altına aldım internetteki satış fiyatlarının. normalde o paraları verip denemezdim açıkçası.

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
sıfır ses, sıfır sürtünme hissiyatı var makinede, vanquish denemedim ama certate kullanıyorum, uzaktan yakından alakası yok tabi ki :D tek artısı hafif olması, çok takıntılıyım son zamanlarda takımın hafif olması konusunda :)
39 gramlık bi gamagatsu kamış + 119 gramlık bi deukio 800 makine uff. tadından yemez kombin olur sizin için. :)