Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KONU AÇMADAN ÖNCE LÜTFEN OKUYUNUZ !!! Sıcak Fırsatlar Konuları İçin Yeni Uygulama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Koç

Daimi Üye
Sevgili Onur,Sevgili Ahmet,

Bu durum sürekli suistimallere maruz kalmış bir konu,gerçekden çok can sıktığı zamanlar oldu,sürekli bunun mücadelesi verildi,hatta bu başlık kaldırılması bile düşünüldü.

Sevgili Fatih anlaşılan birileri kızdırmış ve az damarına basılmış bir anda yazmıştır kesin bu yazıyı. :D yoksa sevdiğimiz bir arkadaşımız,sap ile samanı birbirinden ayırabilecek bir arkadaşımızdır.

Sadece konu bir çok durumlar karşısında çok can sıktığı durumlar yaratmış,buna istinaden Fatih'de samimi duygularını kaleme dökmeye çalışmış,ha bazı durumlar hassasiyet gerektirir oda ayrı bir durum,bence sevgili Fatih de bir şeyler ekleyecektir yazılanlara. :)
Selamlar.
Mustafa Abi innaki kızgınlıgım falan yok..
Ama burada birşey var dikkat edilmesi gereken ona dikkat çekmek istiyorum insanlar kendi istedikleri gibi anlıyorlar yazdıklarımı.. mesele değil .. Abicim bazı şeylerde sana göre bana göre olmaz doğrusu birdir bazı şeylerin değil mi..?
Buradada deniyor ki arkadaş burada bişey almak ya da satmak istiyorsan insanların seni tanıyabilmiş olması gerekir..
Bunu da yapmanın yolu ufak tefek katılımlarda bulunmak..
Belki biçok şey 10 larca ya da 100 lerce kez konusulmadı mı abi..?
Ama ne yapıyoruz yine de sabırla birşey sorana izah etmeye gayret ediyor doğrı yönşlendirmelerle bildiklerimizi bilmediklerimizi paylaşıyor ve paslaşıyoruz..
Banane yaa işim olmazcılık yapmıyoruz..
Yazsın birileri demiyoruz..
hazırada konmuyoruz..
iş başka şeye gelince de hemen sus pus olan ve hatta lal olan dilimizden ardı ardına cümlelerde dökülmüyor..
Aslında gayet acık ve net dediklerim :)

Fatih Koç

Daimi Üye
Fatih arkadaşımızın söylediğini çok iyi anladım.

Kısaca demek istediği; okumayı seviyorsunuzdur. Ama en azından okuyacak yazıları yazan arkadaşlara bir teşekkür ve tebrik yazılmasını çok görmeyin. :)
Aynen abicim yaa..
Katılım en kısasından budur.. Çokmu zor bişey..
Adam 15 mesaj yazmıs ben eski üyeydim aynı kefede olacam diyor..
Buyur ol kardeş.. ne diyim.. Kefe komple senin olsun :D

Fatih Koç

Daimi Üye
Artı Moderatör arkadaşlara bırakmakta çözüm değil bence..
Bu seferde o arkadaşlara sardıracaklar yazık özelinden.. Ne gerek var..
Yokmu kişinin online oldugu süre, açtıgı konu, yazdıgı mesaj.. sınırlama getirilmesin okey ama en azından olsun bişeyler..
Arkadasım Hüseyinin yaptıgının flood oldugunu ve ne yapılması gerektiğini de direk size söyledim ben abicim telefonda.. İyi niyetli birisiniz gerisi sizin takdirinizdir o ayrı mevzu..
Yani beni taraf olarak görüyor insanlar ama yanılıyorlar..
Ben güçlü güçsüz bakmam haklı kimse o taraftayım..
Adam kendini tanıtan bir konu bile açmaya tenezzül etmemiş bana haktan eşitlikten bahsediyor yaa...

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Artı Moderatör arkadaşlara bırakmakta çözüm değil bence..
Bu seferde o arkadaşlara sardıracaklar yazık özelinden.. Ne gerek var..
Yokmu kişinin online oldugu süre, açtıgı konu, yazdıgı mesaj.. sınırlama getirilmesin okey ama en azından olsun bişeyler..
Arkadasım Hüseyinin yaptıgının flood oldugunu ve ne yapılması gerektiğini de direk size söyledim ben abicim telefonda.. İyi niyetli birisiniz gerisi sizin takdirinizdir o ayrı mevzu..
Yani beni taraf olarak görüyor insanlar ama yanılıyorlar..
Ben güçlü güçsüz bakmam haklı kimse o taraftayım..
Adam kendini tanıtan bir konu bile açmaya tenezzül etmemiş bana haktan eşitlikten bahsediyor yaa...
Sen balığa git stres at gel Fatih :D

Raporunu okuyalım :p

ryetik

Daimi Üye
Adı
Ramazan Yetik
Çok güzel bir uygulama olacağına eminim , moderatörler için sıkıntılı olacak ama çok daha verimli olacaktır bu başlık.

Katılımcı olmak için rapor açmak bencede şart değil. Bende bu yıl neredeyse hiç zaman bulamadım ve fırsat olarak gördüğüm kısıtlı zamanlarda raporlamaya değecek bir av yapamadım. Sonuçta av bu her gittiğinizde olacak diye birşey yok ama en azından heyecanla okuduğumuz ve bize ulaştırılması için emek verilmiş raporlara bir teşekkür yada tebrik yazılabilir. Konu sahipleride bu tebrik mesajlarına teşekkür mesajı yazıyor zaten , en azından ben yazdığım her tebrik ve teşekkür mesajına bir istisna dışında cevap aldım (ki kasıtlı olduğunu düşünmüyorum) ve ayrıca tebrik mesajları yeni avlar konusunda itici bir güç oluyor konu sahibi için.

Sonuçta güzel ve yeterli bir uygulama olacağını , probleme kalıcı çözüm getireceğini düşünüyorum. Sürekli kendini geliştiren , çağdaş , üyelerini düşünen böyle bir forum (yada bilgi bankası) için emeği geçen herkese teşekkür ederim.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Sevgili Ramazan,
Aslında konu konu açmak değil.
Katılımcı üye herşeyiyle belli oluyor.
Sadece tebrik yazmış olmak katılımcılık değil bence.
Açılan konulara fikir ve bilgilerini yazmak, sohbetlere katılmak, soru sormak vs vs gibi detaylandırılabilir bence katılımcılık.

Adam isterse iki sene önce üye olmuş olsun. Katılımcı değilse konusu moderatörler tarafından onaylanmayabilir.
Nerden bileceğiz ki o kimdir?

yesilll

Yeni Üye
Adı
Hakkı GÜN
Gerçekten iyi niyetli düşünülerek planlanmış bir konu olmuş. Form işi herzaman için paylaşım merkezli olmuştur. Birşey sormakta cevaplamakta paylaşımdır sonuçta... Doğal olarak insan buradaki alışverişinde bir paylaşım havasında olmasını ister. Sonuçta satışlar herzaman için uygun fiyatlara oluyor. Belli ki satmak isteyen kar amaçlı değil yardımcı olma adına satıyor. Doğal olarakta alıcınında bundan gerçekten faydalanacak birisi olmasını ister....
Yeni üye olupta ilk başlardaki konusu malzeme satışı ile ilgili olan kişiden insanın şüphelenmeside çok normal... Bu arada yeni üye satın alamaz diye bir kural yok bildiğim kadarı ile... Genel kurak özelden ilk mesajı atan satıcıda uygun görürse onay alıyor....

Bu forum gerçekten beğenerek takip ettiğim bir forum ve eski mesajları okudukça dahada seviyorum. Üyeler gerçekten sadece paylaşmayı isteyen insanlar her yorumdan belli. İnsan karşısındakinden de aynı hareketleri bekler elbette. Ben şahsi olarak sırf 100 mesajı dolduracakmışım diye eski konuları deşelememek adına acele etmiyorum.İllaki yeni konulardan yazacak bir cevap bulabiliyorum. Yeterki formu takip etmek için vakit bulayım :)

ryetik

Daimi Üye
Adı
Ramazan Yetik
Sevgili Ramazan,
Aslında konu konu açmak değil.
Katılımcı üye herşeyiyle belli oluyor.
Sadece tebrik yazmış olmak katılımcılık değil bence.
Açılan konulara fikir ve bilgilerini yazmak, sohbetlere katılmak, soru sormak vs vs gibi detaylandırılabilir bence katılımcılık.

Adam isterse iki sene önce üye olmuş olsun. Katılımcı değilse konusu moderatörler tarafından onaylanmayabilir.
Nerden bileceğiz ki o kimdir?
Şeref Abi size hak veriyorum. Benim söylemek istediklerimde sizin söylediklerinizle paralel aslında. Katılımcı olmak sadece tebrik yada teşekkür yazmak olmadığı gibi rapor yayınlamakda tek başına katılımcı olmak değil bence , önemli olan malzeme bilgisini , av tekniğini , sohbetlerini , duygularını v.s ile herşeyi paylaşmak, yoksa iki resim koyarım bir tarih atarım işte buyrun avım derim. :)
Benim nacizane bilgim olan konular var ve elimden geldiğince paylaşıyorum , bilgim olmayan birçok konuyuda araştırıyorum veya soruyorum ikiside olmasa zaten bu forumda işim ne?
Yalnız şöyle bir durum var , birşey sormadan önce geçmiş konuları araştırıp cevaplarımın orada olup olmadığını kontrol ediyorum zira konu kirliliği yaratmış olmak istemem. Sorulara elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum ama daha önce verilmiş cevaplara bakıyorum ve aynı şeyi tekrar etmek istemiyorum yine aynı sebepten. Zaten site bir bilgi bankası özelliği taşıyor ve hal böyleyken biraz araştırınca cevabı bulunmayacak soru yok gibi , verilen bilgilere bir ekleme yapmak istediğim konulara yazıyorum ama bu durum pek sık olmuyor. Zamanım kısıtlı olduğundan (kendi adıma bu yıl) ava çıkıpda raporunu yayınlayamıyorum. Dolayısıyla çok mesaj yazmayı gerektiren bir durum benim açımdan şimdilik yok ama avlarımı yayınlarım , organizasyonlara katılıp birlikte av yaparım (ki arzu ettiğim durumlardır), espriler , sohbetler olmaya başlar bu durumda yazacak birçok şeyim olur.
Önceki yazıda vurgulamak istediğim nokta benim durumumda olan bir insanın en azından okurken zevk aldığı , emek verilmiş bir rapora bir teşekkür yada tebrik yazmayı borç bilmesi gerektiğidir yani insani bir durum. Ama sizinle aynı fikirdeyim bu katılımcı olmak demek değil.

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
denetim şart kısaca söylenebilecek herşey söylenmiş

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Arkdaşlar konu yönetim kararı ile yoruma kapatılmıştır.2.eldeki uygulamamız bundan sonra yazıldığı gibi uygulanacaktır.
NOT:Konu içinde temizlik yapılacak ve bu mesajla beraber mesajlar silinecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...