Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kripto Paralar Hakkında

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Herkese Tekrar selamlar, Çok güzel yazıp çizmişsiniz emeğinize sağlık,

Kripto paralar ÇOK RİSKLİ yatırım araçlarıdır, Paranızın tamamını kaybedebilirsiniz ,

Doğru bir strateji ile Çokda Güzel Para kazanabilirsiniz ,

2018 ocak ayında başlayan Kripto para merakım bana pahalıya mal oldu , 2018 Aralık ayına kadar Paramın %90ını kaybettim , Yaklaşık 23000TL , Kripto paralar düştükçe ben aldım, ben aldıkça onlar düştü :D:D 2018 Kasım ayı sonunda bitiklerdeydim ,

2018 Aralıkdan bu yana edindiğim Acı tecrübeler bana Çok şey kattı , taze ve küçük para ile girmiş olduğum 2018 Aralık ayından bu yana paramı tam 25 Katına Çıkardım , Şükür'ki artık zarar diye birşey Kalmadı ve ciddi kar etmeye başladım ,

Konunun en başındaki uyarımı tekrar etmek istiyorum , yarın öbür gün Ana Haber bültenlerinde kripto haberleri duymaya başlarsanız balıklama Atlamayınız , Araştırınız sorunuz, İlk başta kaybeden ve üzülen biri olarak sizi uyarmak isterim , Biz Türk milleti bir haber aldıkmı balıklama atlamayı Çok severiz, Evi sat arabayı sat mantığı Çok fazla , Bu durum Düşman Başına , Kalın sağlıcakla .

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
evet son durumlar nedir beyler tamam mı devam mı :)

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet

bu kripto para işine aslında ne zamandır heves ediyordum ama bir türlü nasip olmadı bu vesile ile hep treni kaçırdık çok ufak paralarla 20 30kat kazanç oluyormuş şimdi Türk borsası olan bitexen in exen coini şuan aşırı bir talep var cumartesi 8,8 tl iken şuan 23 tl lerde referans linkinden üye olanlara 5 exen koin veriyor oda şuan 115 tl ama her kripto para borsası gibi kimlik ve adres onayı gerekiyor adres ve kimlik onaylandıktan sonra borsaya 100tl atıp 210 tl olarak geri çekebilir yada gözünüz arkada bırakmayacak kadar bir parayı yatırıp exen coine ileriye dönük bir yatırım yapılabilir.size kalmış yıl sonuna doğru böyle giderse 100-200-300 tl leri bulma ihtimali yüksek şuan acayip bir şekilde yatırımcı çekti dediğim gibi böyle giderse bu rakamlar hayal değildir şuan ben 300 tl ye 250 tl kar yaptım
size önerim ne olursa olsun düşme anında panik yapmayın ben yaptım şuan kardan zarar yeni yeni öğreniyoruz işte :)
bide arkadaşlar bu tarz ileriye dönük bir coin olursa burada paylaşılsa çok güzel olur birbirimize yardım etmiş oluruz.

zaad

Daimi Üye
Adı
ZAFER A.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Abiler, hangi dilde konuşuyorsunuz o_O
Ne kadar cahilmişim :koptum: Hiçbirşey anlamadım :islik:

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı

bu kripto para işine aslında ne zamandır heves ediyordum ama bir türlü nasip olmadı bu vesile ile hep treni kaçırdık çok ufak paralarla 20 30kat kazanç oluyormuş şimdi Türk borsası olan bitexen in exen coini şuan aşırı bir talep var cumartesi 8,8 tl iken şuan 23 tl lerde referans linkinden üye olanlara 5 exen koin veriyor oda şuan 115 tl ama her kripto para borsası gibi kimlik ve adres onayı gerekiyor adres ve kimlik onaylandıktan sonra borsaya 100tl atıp 210 tl olarak geri çekebilir yada gözünüz arkada bırakmayacak kadar bir parayı yatırıp exen coine ileriye dönük bir yatırım yapılabilir.size kalmış yıl sonuna doğru böyle giderse 100-200-300 tl leri bulma ihtimali yüksek şuan acayip bir şekilde yatırımcı çekti dediğim gibi böyle giderse bu rakamlar hayal değildir şuan ben 300 tl ye 250 tl kar yaptım
size önerim ne olursa olsun düşme anında panik yapmayın ben yaptım şuan kardan zarar yeni yeni öğreniyoruz işte :)
bide arkadaşlar bu tarz ileriye dönük bir coin olursa burada paylaşılsa çok güzel olur birbirimize yardım etmiş oluruz.
Şimdi baktımda , Elimde 400 adet exen varmış , 0.211TL'den satmışım 2018'de :D

Grafiğe baktım , Coin Tepenin Tepesinde, Yakın zamanda çok reklamı yapıldı sosyal medyada , illaki geri çekilme yapacakdır YTD .

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu bitcoin alım satımı nerden yapıyorsunuz arkadaşlar ? ilk girecek olanların takip etmeleri gereken yol nedir ?
bende ufak bir mebla ile denemek istiyorum açıkçası :) kürek parası yatırıp tekne parasını belki burdan çıkarırız :)))) veya kürekleri denize bırakmış oluruz :)))

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
bu bitcoin alım satımı nerden yapıyorsunuz arkadaşlar ? ilk girecek olanların takip etmeleri gereken yol nedir ?
bende ufak bir mebla ile denemek istiyorum açıkçası :) kürek parası yatırıp tekne parasını belki burdan çıkarırız :)))) veya kürekleri denize bırakmış oluruz :)))
Ücretsiz hesap oluştur | Binance tavsiye ederim paparadan para yatırılabilir yada Türkiyede olan paribu tavsiye ederim

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
imkan varsa misal 2000 tl parayı borsaya yatırıp o para yok diyeceksiniz sıfıra kadar düşsede sizi üzmeyecek kadar bir para yatırın kısacası, bir dünya telegram kanalları var bir kısmı üçkağıtcı misal seni düşük bir altcoine yönlendirip daha doğrusu bu işe yeni girenleri gruplarda x bir coini pohpohlayıp aldırıyorlar elindeki altcoinleri satışa koyup 2 katıan satıyorlar misal 10 tl den 11-12-13-14-15-16-17 böyle çıkyor sende gittin 2000 tl bastın 17 den dedin 20-21-22-23 hatta 30 tl ye kadar diye düşünüyorsun 10 tl den yüklü aldıkları x biraltcoini 17 satışa kayup çıkma işini durdurup paniğe ve düşmeye yol açıyorlar düştüğünü gören satmaya başlıyor sende 17 den aldığın 30 tl ye çıkacak diye beklediğin x bir altcoin panikle 12 yada 9-10 tl den satıyorsun hop sermayenin yarısı gitti 9-10 tl den sattığın bu x bir coini yine sosyal medyada pompalan kışıler alıyor elindeki x coini 2 katına yani 100.000 adet varsa 200.000 adete çıkarıyor biraz karışık işler dikkat etmek lazım yurtdışı en iyi borsa linkini attığım binance Türkiyede ise paribu iyi diyorlar