Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kripto Paralar Hakkında

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
Uzak durun derim ben :)

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir dent coin bu ekip e-sim projesi ile uğraşıyor chz coin futbol takımları ile anlaşıp onların tokenlerini satıyor kısa zaman önce barcelona tokenini belli bir miktar sattı alan elindeki paranın 3-4 katına sattı 160 chz ile bir barca tokeni aynı gün 500 chz oldu sonrada 800 chz oldu galiba şuan ama şuan chz alanları fena zarar ettirdi pandemi süreci biterde futbol maçları eski halini alırsa fiyatınının güzel seviyelere geleceğini düşünüyorum ytd

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir dent coin bu ekip e-sim projesi ile uğraşıyor chz coin futbol takımları ile anlaşıp onların tokenlerini satıyor kısa zaman önce barcelona tokenini belli bir miktar sattı alan elindeki paranın 3-4 katına sattı 160 chz ile bir barca tokeni aynı gün 500 chz oldu sonrada 800 chz oldu galiba şuan ama şuan chz alanları fena zarar ettirdi pandemi süreci biterde futbol maçları eski halini alırsa fiyatınının güzel seviyelere geleceğini düşünüyorum ytd
Gördüğüm en scam coin dent tir. Geçen yıl resmi hesaplarında Samsung ile anlaşma yapacaklarını duyurdular yarım saat içinde coin %80 değer kazandı samsung cephesinden doğrulama gelmediği için scam olduğu anlaşıldı ve o an alan yatırımcının parası şuan 10/1 kaldı yani 1000 dolar 100 dolara düştü, hatta 3 4 ay önce binance borsası dent/btc paritesini kaldırdı.

Edit: Gereksiz polemik oluşturacağını düşündüğüm bölümler silinmiştir.

Son düzenleme:

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Gördüğüm en scam coin dent tir. Geçen yıl resmi hesaplarında Samsung ile anlaşma yapacaklarını duyurdular yarım saat içinde coin %80 değer kazandı samsung cephesinden doğrulama gelmediği için scam olduğu anlaşıldı ve o an alan yatırımcının parası şuan 10/1 kaldı yani 1000 dolar 100 dolara düştü, hatta 3 4 ay önce binance borsası dent/btc paritesini kaldırdı.

Edit: Gereksiz polemik oluşturacağını düşündüğüm bölümler silinmiştir.
Dent şuan e-sim için uğraşıyor şuan hala belirsiz Samsungla anlasmasi bu piyasa böyle düşükten toplarlar bir anlaşma gerçekleşir para yi 10 katına çıkarır şuan Samsung la anlaşması illa değer kazandirir ama e sim projesi tutarsa uçar zaten pump yapmış bir coin alınmaz dikkat edeceksin bu piyasada kaybetmeden ders alınmadan para kazanılmıyor maalesef

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Dent Npxs KEy DGD XRP ve daha niceleri al birini vur ötekine , o değilde, Salgın süreci biter Futbol eski seyrini yakalarsa Chz Fişekler :komik: Yatırım tavsiyesi değil kesinlikle.

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Dent Npxs KEy DGD XRP ve daha niceleri al birini vur ötekine , o değilde, Salgın süreci biter Futbol eski seyrini yakalarsa Chz Fişekler :komik: Yatırım tavsiyesi değil kesinlikle.
stutgart :D chz de pusuya yatmış bekliyorum ya avlıyacaz yada ava giderken av olacağız :)
dent şuan bayağı bir dip yaptı adamlar e-sim projesi için çaba sarf ediyor içimden bir ses patlama yaşayacak diyor şuan belki dip fiyattan toplanıyor olabilir pundi x de iyi değer kazandı 23 tl lik vardı 35 tl oldu aslında iyi para ve çıktığı gibide çok düşmedi zaten pundi x den bir beklentim yok altcoin avcılığı yapıyorum,1.hobim balık avcılığı 2.hobim altcoin avcılığı :) yatırım tasiyesi değildir

Son düzenleme:

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
o değilde knc yi nasıl kaçırdık ona katladı resmen ah ahh