Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aradım inanin bir yerde buldum yazdım bir kenara deneyeceğim.Sunline fc misina en memnun kaldığım misinadır.
Aradım inanin bir yerde buldum yazdım bir kenara deneyeceğim.
Vallahi bende hala şaşkınım. İpten şok yapıyorum diyen çok kişi duydum lakin; hala bana garip geliyor. İpten yapılan şok olsa olsa balığı son hamlede kiyiya kalırdırırken ise yarar gibi geliyor. Yine de kim bilebilir belki ise yarıyordur. Çünkü Japonya da bazı firmalar kendiliğinden shocklu misina satıyorlar ve bağlı ip ama onların bunu düşünerek o shock bölümündeki ipi normal iplere göre esnek yapıldığını düşünüyorum. Dolayısıyla ben de ipten şok olmaz fikrine katılıyorum.ip misinadan şok olmaz. nippon zaten sahte ve şişirilmiş misina ve burada konusu geçti. bu dandirik misinaları kim getiriyorsa ifşa ve rezil edilmeli
Atladığım bir şey daha var tabi atış yaparken de işe yarar belki ama ekipmanların sağlığını koruyacağını düşünmüyorum sadece atış esnasında kopma olma ihtimalini düşürür.ne diyim örtmenim
esneme payı olmayan ip misinayı bir tek biz şok misinası olarak kullanıyoruzdur herhalde. Bu arada at-çek avlarda fly balıkçılarının kullandığı incelen uç misinaları sahte balık için birebirdir. biraz farklı bir değer sistemine sahip. firar balıkçılıkta olabilir hala. hamdide bitmiştiVallahi bende hala şaşkınım. İpten şok yapıyorum diyen çok kişi duydum lakin; hala bana garip geliyor. İpten yapılan shock olsa olsa balığı son hamlede kiyiya kalırdırırken ise yarar gibi geliyor. Yine de kim bilebilir belki ise yarıyordur. Çünkü Japonya da bazı firmalar kendiliğinden shocklu misina satıyorlar ve bağlı ip ama onların bunu düşünerek o shock bölümündeki ipi normal iplere göre esnek yapıldığını düşünüyorum. Dolayısıyla ben de ipten şok olmaz fikrine katılıyorum.