Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kullandığınız Fluorocarbon Ve Leader Misinalarınız

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
iyi iyi.. :D
ne dicem yavv bi tanıdık var iş yerinde bir makina söledi amma övdü yok şöle yok böyle filen diye alla alla dedim :D nasıl acaba merak ettim
bak bu
lineaeffe FF Rex 7000 7+1BB Olta Makinesi

uzun1

Üye
Sa Arkadaslar ben bu shock leaderi kullaniyorum . shockun amaci attiginiz agirligin ip veya misinanizi koparmamasi.esnek ve dayanikli olmasi. bir ucu 0.28 öteki ucu 0.47 ve 12metre uzun.Degisik varyoslari da var

Ekli dosyalar

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
iyi iyi.. :D
ne dicem yavv bi tanıdık var iş yerinde bir makina söledi amma övdü yok şöle yok böyle filen diye alla alla dedim :D nasıl acaba merak ettim
bak bu
lineaeffe FF Rex 7000 7+1BB Olta Makinesi
Yok arkadaş artık makine almam ben daha bitti :) Alacak olursam bu makineler işlevlerini yitirieler öyle alırım. alırsam da Shimano Stella 4000 FI Shimano Stella 8000 Sw shimano Power Aero Fliegen TD :) başka makine almam önümüzdeki 3 yıl ondan sonrada zaten bunların üst modelleri çıkar hedef 5 yıl makineye para vermemek :)

Sa Arkadaslar ben bu shock leaderi kullaniyorum . shockun amaci attiginiz agirligin ip veya misinanizi koparmamasi.esnek ve dayanikli olmasi. bir ucu 0.28 öteki ucu 0.47 ve 12metre uzun.Degisik varyoslari da var
Hımm ilginç aslında iple yapikacak düğümün sağlam olması açısından hakikaten güzel düşünülmüş bir misina Teşekkürler.

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
Gerçek anlamıyla şok misina budur işte. Neyse ki şimdilik bunların çakmaları yok.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Tr de bulamadım bundan internet satışında bulabileceğimiz yer var mı acaba

uzun1

Üye
Ben de Almanya dan getiriyorum 0.26-0.47 ve 0.28-0.57
Alman E-bay inden aliyorum

Son düzenleme: