Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kullandığınız Fluorocarbon Ve Leader Misinalarınız

Karacula

Aktif Üye
Flora karbon kadar görünmez ama flora karbondan çok daha sağlam fiyatıda çok daha uygun bu varken flora karbon hayatta kullanmam, daha geçen gün avda yanımızda kepçe yoktu kayalığın üstünden arkadaşın balığı yukarı kaldırdım balık havadayken FC patladı balık şans eseri kayanın içindeki oyuğa düştü suya düşmedi markasını bilmiyorum ama arkadaşım hep kaliteli pahalı malzeme kullanır, FC lere sağlamlık konusunda güvenemiyorum Ekli dosyayı görüntüle 89258

şu şekilde bir inceleme yazısı gördüm ama siz denizde mi kullanıyorsunuz?

"T-kuvvet laboratuvarları tarafından başlatılan yeni seramik teknolojisi, ünlü balıkçıların onayı alınarak bu misinaya uyarlanmıştır
İnanılmaz düğüm dirençli ve oldukça kuvvetli bir misinadır
Misina tatlı su balıkçılığı ve el oltası ile yapılan atışlar için idealdir"

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Misina tatlı su balıkçılığı ve el oltası ile yapılan atışlar için idealdir"
Ben atış yapmıyorum şok lider olarak denizde kullanıyorum, eskidende ip kullanmadan önce yemli avlarda köstek bedeni için kullanıyordum, alın ve deneyin pişman etmez kimseyi

Uğur Yücel

Aktif Üye
Adı
uğur yücel
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Size bir sorum olacak 018 024 arası 100 / 100 flourakarbon kaliteli ve ucuz misina markası verirmisiniz.Lrf avında denizde lider olarak kullanılıcak.

Sinan.

Aktif Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Size bir sorum olacak 018 024 arası 100 / 100 flourakarbon kaliteli ve ucuz misina markası verirmisiniz.Lrf avında denizde lider olarak kullanılıcak.
İstediğiniz 3 seçeneği bir arada barındıran bir misina bulursanız bana da haber verirsiniz :) Pek mümkün gözükmüyor gibi ama :)

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur Yücel

Aktif Üye
Adı
uğur yücel
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İstediğiniz 3 seçeneği bir arada barındıran bir misina bulursanız bana da haber verirsiniz :) Pek mümkün gözükmüyor gibi ama :)

Tabiki çok ucuzu yok sufix super 21 misina 30 tl 50mt 020 3.2 çeker n11 de gördüm nasıldır sizce misina pembe renkte.Bunun gibi kullanıp memnun kaldığınız misina varsa yazarsanız sevinirim

Sinan.

Aktif Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tabiki çok ucuzu yok sufix super 21 misina 30 tl 50mt 020 3.2 çeker n11 de gördüm nasıldır sizce misina pembe renkte.Bunun gibi kullanıp memnun kaldığınız misina varsa yazarsanız sevinirim
Seaguar FXR 0.28 mm kullanıyorum ben. Kalite ve FC yapısı güzel ama fiyatı biraz pahalı.

Dediğim gibi 3 seçenek bir arada olmuyor maalesef. Kaliteli ve %100 FC olanın parası pahalı oluyor. Parası ucuz olan kalitesi olmuyor ya da FC kaplı oluyor gibi gibi.

Uğur Yücel

Aktif Üye
Adı
uğur yücel
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Trabucco T-Force Xps Sealion Serisi 250m Fluorocarbon Misina 0.22 4.41kg bu nasıl sizce 250mt 54.88tl

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili arkadaşlar.Takımlarını kendi hazırlayan biri olarak şunu açıklamak isterim.Fluoracarbon,fluorocarbon coated,%100 fluoracarbon misinalar arasında farklar vardır.
Fluorocarbon misinaların en önemli özelliği su tutmaması olduğundan FC ve FC coated(Yani FC kaplama) misinaların fiyatları daha uygundur.Daha da güçlüdür.Ama %100 FC değilllerdir.Öyle olunca balıkta fark yaratan görünmezlik özelliği devreye girer.Düğüm yerlerinde zayıflık söz konusu.O nedenle genel olarak İyi bir takım için benim kullandığım Caperlan fluora (+) misina.Sadece bedenlerde kullanıyorum.Sakuraline %100 FC ise kösteklerde.Ancak 30 mt ve altı derinliklerde FC mono farketmiyor.Çünkü doğal olarak görünmez oluyorlar.FC lerin diğer bir avantajı ise ince takımların yerine de kullanılabiliyor olması.0.10 luk köstek yerine rahatlıkla 0.16 %100 Fc köstekli takım, bazen geçen daha iri balıkları da avlamanıza olanak veriyor.
Caperlan nında %100 fc misinaları var.Fiyatları gayet uygun ama ben kalitesine daha çok güvendiğim için 3-5- tl fazla verip Sakuraline alıyorum.
Önemli not :Bir misinanın %100 FC olup olmadığını ucunu yakarak anlayabilirsiniz.Ucu yandığında siyahlaşıp kömürleşiyorsa %100 FC dur.Diğerleri ya kaplama yada kısmen FC dur.

Hakks

Üye
Adı
Hakkı
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Lineaeffe hıkaru kullanıyorum lider olarak,150 mt lik almıştım fiyat/kalite olarak memnunum.Alabalık avlarında kullanıyorum.