Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Makina için max 0.25mm diyor ama 0.25 i kalmamış. Hem bu makaralar 100m ben 150 m takmak istersem ne yapacağım? Ek sağlıklı oluyor mu?Ben sitedeki misinalardan Sufix Elit'i öneririrm. Sufix zaten kendini ispatlamış bir misina, ben deçok kullandım ve her zaman fazlasıyla memnun kaldım. Elit modelini hiç kullanmadım ama notlarımda yabancı sitelerde en yüksek notları alan mono misinalardan biri olduğu yazıyor.
Sitede .30'luğun çekeri 6.6 kg yazıyor, Sufix'in sitesinde ise .28'liğin çekerine 6.6 kg yazıyor. Siteye sorun varsa .28'lik alın.
0,30 SUFIX ELITE MSNA 100mt AVmarketi.com
Güzelçamlı mevki çok berrak, taşlık ve yer yer kayalık. Ama bizim ev tam ortada. Aykuşturun orada. Bu bölge dalgalı, çoğu zaman yosunlu ve hep kum. Umarım bu deniz bana spin avcılığını öğretir.Senelerce oralarda avlanmış birisi olarak tüm sahilden levrek alabileceğinizi düşünüyorum. Özellikle gece avları çok verimi olmakta. Güzelçamlı oteller mevki dere ağzı ve sahil atçek avcılığına çok müsait. Biraz sabır, inat ve bölgenin özelliklerini öğrenirseniz levrek avcılığı çokta zor olmayacaktır. Rastgele...
Makina için max 0.25mm diyor ama 0.25 i kalmamış. Hem bu makaralar 100m ben 150 m takmak istersem ne yapacağım? Ek sağlıklı oluyor mu?
Hocam makina için max 0.25 ile ne demek istediğini anlayamadım.0,25 MM TRABUCCO XP-LINE ALL ROUND 300 MT
Bu misinayı kullanan var mı? Hem tatlı su hem tuzlu suymuş. İşimi görür herhalde.