Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet ruhu var kimseye haksız yere çamur atmayanlar için.Hakaret diyorum? Forum kurallarına uygun mu? Bu forumun bir ruhu var diye biliyordum.
Sulh Turgay Karaaslan kime hakaret etti?Tamam. Hakaret sorusuna cevap alamayacağım.
Dostum bu konuyu açan ve bana aktaran kişi turgay beyi tanıyan bir balık malzemesi satıcısı.ne mekanının ismini ne de şahsın ismini bilmiyorum.sorma gereği de duymadım.yani sonuçta turgay beyle alakalı top secret bir konudan söz etmediği, ayıp bir şey ya da kendisini zan altına sokacak bir ifade geçmediği için şahsın kim olduğunu öğrenme gereği duymadım.benim burda amacım kendisini spin olayında duayen olarak kabul ettiğimiz birisinin tercih ettiği bir mera konusunda insanları bilgilendirmek.bunun haricinde hiç bir amaç, gaye,maksat,niyet yok.duayen kısmında herkes hem fikirdir turgay bey hakkında ama bir kısım arkadaş için çok antipatik bir izlenim sergilemiş oldu kendisi.belki bu çok da umrunda değildir turgay beyin.insanların gözünde nasıl bir imaja sahip olduğu çok da sallamadığı bir durumdur belki de.Ama dediğim gibi ben ve bir çok arkadaş için yaptığı son yorum ile düşüncelerimizi olumsuz yönde değiştirmiş bulunmaktadır.neyse dediğim gibi benim numaram alenen açık yazılı.isteyen iletişime geçer,isteyen açar küfr eder, isteyen tanışıp birlikte bir organizasyon ayarlamayı teklif eder.herşeye açığım kısacası.ama kimseyi zan altında bırakmak, kimseyi algı operasyonu ile farklı lanse etmeye çalışmak, kimse hakkında suçlayıcı bir ibarede bulunmak, kimseyi aşağılamak, kimse hakkında su-i zanda bulunmak gibi amaçlarımın olmadığını bir kez daha belirtmek isterim.turgay beyin de bence zeytin dalı uzatma adına biz gibi acemi spinciler ile kuşadası-didim-kazıklı ya da kendisinin seçeceği bir merada topluca bir av organize edip bu antipatik imajını yeniden sempatik usta spinci turgay bey imajı ile değiştirmesini bekliyoruz.Ne yazdığımı iyi okuyun lütfen. Eğer birinin ismini vererek ortaya yazıyı yazıyorsanız. Doğruluğunu bile bilmeden.. Neden size söyleyenin adını vermiyorsunuz? Direk isimle yazmasaydınız sorun olmazdı. Ama benim adımın da başka yerde asılsız kullanıldığını görsem ben de sinirlenirim. Lütfen yazı yazarkrn en pati yapın. Admin olarak tarafsızım sizin de adınız sizden izinsiz yanlış kullanılsa ben ona da aynı uyarıyı yaparım.

Abi ben anlamam ki, acaba nasıl ayırt edilir?tebrikler...lambukalar dişi miydi?