Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kuşadasında at-çek

intifada09

Yeni Üye
Adı
seyit yıldız
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ne yazdığımı iyi okuyun lütfen. Eğer birinin ismini vererek ortaya yazıyı yazıyorsanız. Doğruluğunu bile bilmeden.. Neden size söyleyenin adını vermiyorsunuz? Direk isimle yazmasaydınız sorun olmazdı. Ama benim adımın da başka yerde asılsız kullanıldığını görsem ben de sinirlenirim. Lütfen yazı yazarkrn en pati yapın. Admin olarak tarafsızım sizin de adınız sizden izinsiz yanlış kullanılsa ben ona da aynı uyarıyı yaparım.
Dostum bu konuyu açan ve bana aktaran kişi turgay beyi tanıyan bir balık malzemesi satıcısı.ne mekanının ismini ne de şahsın ismini bilmiyorum.sorma gereği de duymadım.yani sonuçta turgay beyle alakalı top secret bir konudan söz etmediği, ayıp bir şey ya da kendisini zan altına sokacak bir ifade geçmediği için şahsın kim olduğunu öğrenme gereği duymadım.benim burda amacım kendisini spin olayında duayen olarak kabul ettiğimiz birisinin tercih ettiği bir mera konusunda insanları bilgilendirmek.bunun haricinde hiç bir amaç, gaye,maksat,niyet yok.duayen kısmında herkes hem fikirdir turgay bey hakkında ama bir kısım arkadaş için çok antipatik bir izlenim sergilemiş oldu kendisi.belki bu çok da umrunda değildir turgay beyin.insanların gözünde nasıl bir imaja sahip olduğu çok da sallamadığı bir durumdur belki de.Ama dediğim gibi ben ve bir çok arkadaş için yaptığı son yorum ile düşüncelerimizi olumsuz yönde değiştirmiş bulunmaktadır.neyse dediğim gibi benim numaram alenen açık yazılı.isteyen iletişime geçer,isteyen açar küfr eder, isteyen tanışıp birlikte bir organizasyon ayarlamayı teklif eder.herşeye açığım kısacası.ama kimseyi zan altında bırakmak, kimseyi algı operasyonu ile farklı lanse etmeye çalışmak, kimse hakkında suçlayıcı bir ibarede bulunmak, kimseyi aşağılamak, kimse hakkında su-i zanda bulunmak gibi amaçlarımın olmadığını bir kez daha belirtmek isterim.turgay beyin de bence zeytin dalı uzatma adına biz gibi acemi spinciler ile kuşadası-didim-kazıklı ya da kendisinin seçeceği bir merada topluca bir av organize edip bu antipatik imajını yeniden sempatik usta spinci turgay bey imajı ile değiştirmesini bekliyoruz.

Son düzenleme:

yuxel85

Üye
Adı
Yüksel
Merhabalar
At çek için aydın çevresinde karina, pamucak ve milli parl var sanırım. Buhü ben de güzelçamlıdan ve davutlardan sabah erkenden salladım 0vuruş bırda balık bitmiş resmen sabah 6da meralardaydım. Karinayı denemkek istiyorum

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar, biz bu sabah sevgi plajının çevresinde sırtı çektik, açıkta çok fazla ince balık hareketi var, üstlerine sürüp biraz kolyoz aldık. sabah 7.30 dan öğlen 12 ye kadar 25 parça kolyoz aldık, fotoğraftaki terlik 45 numara oradan boyut hesaplayabilirsiniz. Ayrıca bir tanesi 1.5 kilo civarında olmak üzere 2 tane de lambuka yakaladık ama onları suya iade ettik.
20180819_120252.jpg

Bledax

Daimi Üye
Adı
Hakan F
Kan Grubu
A Rh Pozitif
disiler yuvarlak kafali oluyor..erkeklerin kafasi küt-kemerli... benim de bildigim bu..