balikyakalayamayanbalikci
Daimi Üye
- Adı
- Seydi ESER
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Abi hiç dikkat etmedim, bir dahakine dikkat ederim, biri epey iriydi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba. Davutlsr, kuşadası civarında spin av beklentinizi düşürmeniz gerekebilir. Gerek turizm gürültüsü gerekse meraların kısıtlı olması, bu meraların çok dövülmesi sebebiyle balık populasyonu az. Aydın merkezden 2 kişi bodrum-selcuk arası tüm sahil kıyısını düzenli gezeriz. Aydın merkezdeysenız Muğla sularıyla ortalama aynı mesafedesiniz. Tercihinizi oraya doğru yönlendirmenizi tavsiye ediyorumArkadaşlar merhaba simdiye kadar hep tatlı suda avlandım.ama is dolayisiyla aydina geldim ama degismeyen.tek sey balik hastalığı sevgi plajinda yemle av yaptım ama ben daha çok at cek yapmak istiyorum bugun gidip kamis makina sahte yem aldim. Simdi asıl soru ozellikle davutlar bolgesinde at çekle is yapabilirmiyim??
Milli parka giderseniz yasak av yapmak durumundasınız. Bunu belirtmek gerek. Milli parkta av yasağı var.milli parka gidin ben ordan çok balık aldım bu ara arılar çok fazla var rahat vermiyor ama almadıgım balık yok orsan hem yemli hem spin. başka doğal yyer neden arıyorsunuz daha dogalı yok hele ki kışın süper
kim diyor? ben en son avımda jandarma komutanıyla konuştum yasak falan değil. olta avcılığı serbest ama zıpkın yasak. inanmıyorsanız yarın sabah arayın güzelçamlı milli park jandarmayı. güncel bilgidirMilli parka giderseniz yasak av yapmak durumundasınız. Bunu belirtmek gerek. Milli parkta av yasağı var.