Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kuşadasında at-çek

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bırakmamak mı lazımdı? Ne demek istedin anlamadım abi?

Tolga1903Tolga

Yeni Üye
Adı
Tolga
Değerli arkadaşlar merhaba, spin balıkçılığına merak saldım son zamanlarda. Hedef levrek, didim akbük bölgesinde avlanıyorum ama çok verim alamadım.
Aydında oturuyorum, kuşadası tarafın daha yakın oldugu için bu bölgede, yılın bu zamanında gidebileceğim meraları araştırıyorum. Deneyimlediğim kadarını paylaşmak, ve sizlerin tecrübelerinden Faydalanmak isterim. Ekim kasım döneminde levrek için mera önerebilir misiniz?

Adı
Salih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba simdiye kadar hep tatlı suda avlandım.ama is dolayisiyla aydina geldim ama degismeyen.tek sey balik hastalığı sevgi plajinda yemle av yaptım ama ben daha çok at cek yapmak istiyorum bugun gidip kamis makina sahte yem aldim. Simdi asıl soru ozellikle davutlar bolgesinde at çekle is yapabilirmiyim??

Ylnrszn

Yeni Üye
Adı
Yalın arsezen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar merhaba simdiye kadar hep tatlı suda avlandım.ama is dolayisiyla aydina geldim ama degismeyen.tek sey balik hastalığı sevgi plajinda yemle av yaptım ama ben daha çok at cek yapmak istiyorum bugun gidip kamis makina sahte yem aldim. Simdi asıl soru ozellikle davutlar bolgesinde at çekle is yapabilirmiyim??
Merhaba. Davutlsr, kuşadası civarında spin av beklentinizi düşürmeniz gerekebilir. Gerek turizm gürültüsü gerekse meraların kısıtlı olması, bu meraların çok dövülmesi sebebiyle balık populasyonu az. Aydın merkezden 2 kişi bodrum-selcuk arası tüm sahil kıyısını düzenli gezeriz. Aydın merkezdeysenız Muğla sularıyla ortalama aynı mesafedesiniz. Tercihinizi oraya doğru yönlendirmenizi tavsiye ediyorum

yuxel85

Üye
Adı
Yüksel
milli parka gidin ben ordan çok balık aldım bu ara arılar çok fazla var rahat vermiyor ama almadıgım balık yok orsan hem yemli hem spin. başka doğal yyer neden arıyorsunuz daha dogalı yok hele ki kışın süper

Ylnrszn

Yeni Üye
Adı
Yalın arsezen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
milli parka gidin ben ordan çok balık aldım bu ara arılar çok fazla var rahat vermiyor ama almadıgım balık yok orsan hem yemli hem spin. başka doğal yyer neden arıyorsunuz daha dogalı yok hele ki kışın süper
Milli parka giderseniz yasak av yapmak durumundasınız. Bunu belirtmek gerek. Milli parkta av yasağı var.

yuxel85

Üye
Adı
Yüksel
Milli parka giderseniz yasak av yapmak durumundasınız. Bunu belirtmek gerek. Milli parkta av yasağı var.
kim diyor? ben en son avımda jandarma komutanıyla konuştum yasak falan değil. olta avcılığı serbest ama zıpkın yasak. inanmıyorsanız yarın sabah arayın güzelçamlı milli park jandarmayı. güncel bilgidir