Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kuşadasında at-çek

Ylnrszn

Yeni Üye
Adı
Yalın arsezen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evet bugün pamucakta gun batiminda ilk at cek deneyimini yasadim ama tek vuruş bile alamadim.sebebi balik olmamasimi yada sahtedenmi veya benim biseyleri yanlis yapmam mi anlamadim

Selamlar hocam. Önceki mesajlarımda yazdığım gibi pamucak, kuşadası civarı meraları çok dövüyorlar. Ağ atılması cabası. Balık populasyonu az ve çok verimli değil. Balık alır mısın? Evet ama beklentini düşürmen gerek. Kıyıya çok yanaşmıyor balık.

Adı
Salih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Selamlar hocam. Önceki mesajlarımda yazdığım gibi pamucak, kuşadası civarı meraları çok dövüyorlar. Ağ atılması cabası. Balık populasyonu az ve çok verimli değil. Balık alır mısın? Evet ama beklentini düşürmen gerek. Kıyıya çok yanaşmıyor balık.

Aselam evet sanırım haklısınız ozaman ya didim tarafına yada muğla taraflarına gitmek gerekiyor sanırım oralarda mesefa olarak uzak herzaman gidip gelmek baya külfetli olur

Ylnrszn

Yeni Üye
Adı
Yalın arsezen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aselam evet sanırım haklısınız ozaman ya didim tarafına yada muğla taraflarına gitmek gerekiyor sanırım oralarda mesefa olarak uzak herzaman gidip gelmek baya külfetli olur

Aydın merkezden her yer aynı mesafe. Didim civarı daha verimli. Muğla’da daha iyi meralar var.

Mozzy0

Yeni Üye
Adı
Mert özgündüz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba ben kuşadasın da yaşıyorum normal de dip balıkçılığı ile ilgileniyordum fakat karar değişikliği ile spin balıkçılığına merak saldım sizlerden isteğim 500 600 civarı limitim var makine ve kamış için önerilerinizi alabilirmiyim.

Adı
Salih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba ben kuşadasın da yaşıyorum normal de dip balıkçılığı ile ilgileniyordum fakat karar değişikliği ile spin balıkçılığına merak saldım sizlerden isteğim 500 600 civarı limitim var makine ve kamış için önerilerinizi alabilirmiyim.
Peki kusadasinda nerede at cek yapmayi düşünüyorsun

Adı
Salih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Güvercin ada bölgesinde 2 defa levrek alan gördüm şahsen bu hafta daha öncesinde charisma otelin orada turna alanlarla denk gelmiştim umarım bilgiler işinize yarar
Sabah 5 ten beri pygela plajinin karsisinda kayaliklardan:atıyorum hic:bise gelmedi sadece iki kere pesine balik geldi baska:bise yok yine