Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kuşadasında at-çek

Bledax

Daimi Üye
Adı
Hakan F
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Peki bu jigle nasil yapiyorlar anlamadim bildigin oltaya tas baglamissin gibi geliyor yerden
mikro jig haric kiyidan jig atildigini görmedim ben... ben tekneden en az 40 metre ve daha derinlerde vertikal kullaniyorum.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Anladim hocam demekki bosuna aldim jigi deneme yanilmalarla ogrenicez artık
edindiğiniz kamış ve makine anladığım kadarıyla farklı av yöntemi için uygun. 50-100 gram atarlı kamış ve 6000 kafa makineniz var ve 17 gramlık rapalayı o ekipmanla 20 metre atabilmek bile iyi bence. aynı şekilde 40 gramlık jigin tank gibi gelmesi de yine ekipman uyumsuzluğundan. yoksa kıyıdan jig atılıyor, özellikle shore jig avlarında.

Adı
Salih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
edindiğiniz kamış ve makine anladığım kadarıyla farklı av yöntemi için uygun. 50-100 gram atarlı kamış ve 6000 kafa makineniz var ve 17 gramlık rapalayı o ekipmanla 20 metre atabilmek bile iyi bence. aynı şekilde 40 gramlık jigin tank gibi gelmesi de yine ekipman uyumsuzluğundan. yoksa kıyıdan jig atılıyor, özellikle shore jig avlarında.

Peki hocam bana uygun fiyatli bir bir set tavsiye eder misiniz kamisi makinasi misinasi

Adı
Salih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kusadasina avci balik olarak sadece levrek zargana ve baracudami var ben sadece levrek yakalayabildim diger ikisi takip yapti ama alamadim.lufer felan yokmu buralarda acaba.gerçi kimse ne yer söylüyor nede balık tuttuk duyor☺

Mektupla

Daimi Üye
Kusadasina avci balik olarak sadece levrek zargana ve baracudami var ben sadece levrek yakalayabildim diger ikisi takip yapti ama alamadim.lufer felan yokmu buralarda acaba.gerçi kimse ne yer söylüyor nede balık tuttuk duyor☺

Go_Pro Fishing linkinde bol miktarda Kofana avı videoları var.