Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kuşadasında at-çek

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Konu süper, fakat biraz tozlanmış. En iyisi av yapan herkes raporunu burada paylaşsın ki, kimler hala Kuşadası'nda at çek yapıyor, nerelerde yapıyor, verim nasıl öğrenelim.
Şimdiden herkese teşekkürler.

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Günaydın arkadaşlar, bu sabah 5.30 sularında Yılancıburnu mevkiine gittim. Kıyıdan yarım saat at çek yaptıktan sonra sahte bir yere takıldı, hava süperdi, üşenmedim girdim suya çıkarttım takıldığı yerden. Sonra ıslanınca hevesim biraz kaçtı ama avlanmaya devam ettim, bir saat kadar sonra zıpkınlı bir arkadaş dolaşmaya başladı tam o sırada sahte bir kez daha takıldı. Su sanırım orada bayağı sığ, ya da banko var. Zıpkınlı arkadaştan yardım istedim, baktım anlamazdan geliyor, tekrar suya girdim tekrar sahteyi kurtardım. Yaklaşık 3 saat kadar avlandım ve hiç vuruş alamadan eve geri döndüm. Bir akşam bir de sabah denediğim Yılancıburnu Mevkiinden hiç bir hareket alamadığım için bundan sonraki av başka merada.
IMG_20170712_075209.jpg IMG_20170712_075225.jpg

ADİL AYKOL

Daimi Üye
Adı
ADİL A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Adsız.png Sabah saat 05.00 gibi sahildeki karakolun önündeki iskeleden limana doğru atçek yap orası son zamanlarda lüfer yapıyor nasibin varsa alırsın şimdiden rastgele

Son düzenleme:
Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Şu an elimdeki limon rengi rapala ile idare etmek durumundayım, maalesef bir dünya sipariş ettim, şimdilik bunlarla avlanacağım. Tavsiye için çok teşekkür ederim. İyi avlar.

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ekli dosyayı görüntüle 59944 Sabah saat 05.00 gibi sahildeki karakolun önündeki iskeleden limana doğru atçek yap orası son zamanlarda lüfer yapıyor nasibin varsa alırsın şimdiden rastgele
Herkese tekrar merhaba, yukarıda bir arkadaşın tavsiye ettiği yere gittim dün akşam bir saat kadar avlandım ancak hiç bir şey yakalayamadım yine. Forumda da sürekli okuyorum 2 sene avlanıp hiç bir şey tutamayan varmış, inşallah ben de aynı akıbete uğramam. Dünden kalan en güzel şey bu fotoğraf oldu ki hemen avatar fotoğrafı yaptım.IMG-20170712-WA0008.jpg

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Allah kısmet ederse 17 temmuz kuşadasındayım bir haftalığına, LRF takımım arabada zaten belki zaman bulursam LRF denemek istiyorum oralarda.

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Allah kısmet ederse 17 temmuz kuşadasındayım bir haftalığına, LRF takımım arabada zaten belki zaman bulursam LRF denemek istiyorum oralarda.
Kuşadası İzmir'e yakın Engin... Bir gece kaçamak yap sote meralarımız var :) Rapor açmasakta iş başındayız :)