Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kuşadasında at-çek

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bütün raporları tek tek okudum
Dizi izler gibi artık kavuşsun şu arkadaş sevdigine derken tuttugun balığı gordum
Senden cok sevindim Cok eylenceliydi takip etmek devamını dilerim
Çok teşekkür ederim, bir kaç kişi daha sanırım takipte imiş, o kadar sıkıldım ki balık tutamamaktan, her seferinde yazdım buraya. Ama o kalamanın cırlaması para sayma makinesinden çıkan sesten bile daha iyiymiş :D tecrübe etmiş oldum, bu akşam da gideceğim nasip olursa. Nereleri, izin günümün hangi erken saatleri denedim bilseniz... Siz de benim gibi isyan ederdiniz :D neyse balığıma kavuştum, bi görseniz kamışı sallayışım bile değişti bi özgüven geldi :D

Coskun Yasin

Aktif Üye
Adı
yasin Coskun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok teşekkür ederim, bir kaç kişi daha sanırım takipte imiş, o kadar sıkıldım ki balık tutamamaktan, her seferinde yazdım buraya. Ama o kalamanın cırlaması para sayma makinesinden çıkan sesten bile daha iyiymiş :D tecrübe etmiş oldum, bu akşam da gideceğim nasip olursa. Nereleri, izin günümün hangi erken saatleri denedim bilseniz... Siz de benim gibi isyan ederdiniz :D neyse balığıma kavuştum, bi görseniz kamışı sallayışım bile değişti bi özgüven geldi :D
Bir tane daha yakalarsiniz yaniniza gelenlere tiyo vermeyede başlarsın

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abiler bu akşam yine gidiyorum balık tutmaya, raporumu bekleyin :) hanımla kapışcaz ya dur bakalım bu balık sevdasına :) hayırlısı.

batuhan111

Daimi Üye
Adı
metin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abiler bu akşam yine gidiyorum balık tutmaya, raporumu bekleyin :) hanımla kapışcaz ya dur bakalım bu balık sevdasına :) hayırlısı.
Bu arada nick inide değiştirirsin artk nede olsa balık yakaladın
''Balıkyakalayanbalıkçı''

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu arada nick inide değiştirirsin artk nede olsa balık yakaladın
''Balıkyakalayanbalıkçı''

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merakla bekliyoruz :)
Bu aralikta balik avina nasil izin alabiliyosun o da ayri bi merak konusu :)
İyi akşamlar abiler, her nasıl olduysa bilmiyorum bu gün de bir balık yakaladım. Galiba nickimi artık biraz biraz değiştirmem lazım, bu akşam da evden öyle bir çıktım ki sigara, çakmak, su vs. her şeyi unutmuşum. Ama daha 6. atıştaki o kalama sesi yine her şeyi unutturdu! :D arkadaş o nasıl bir histir ya? kapkara bir denizde elinde tuttuğun şeyin diğer ucunda bir şey var ve çırpınıyor! geldi gitti derken yüzeyde bi su yapıyor, artık kaçsa da olur diyorsun içinden! o kadar yani! Dedim ya oltamdan başka hiç bir ekipmanım yok daha, hemen tşörtü çıkarıyorum, atıyorum üstüne. Hiç kasma koçum diyorum bu günün nasibi sensin. Çok kereler denizin bize nasibi yokmuş bugün, naapalım deyip gidip zıbarıp yattık.
Keyif geldi ya yandakilere sesleniyorum; "hey gençler bi sigara verin bakayım" (özgüvene bak, ne diyon len teres deseler ne yapacam bilmiyorum) uzatıyorlar bir sigara yakıyorum. Günün nasibini aldım ya, kasmıyorum üç beş daha atıp çekiyorum. Sonra herkese fotoğraf göndermece. Evde bayram havası, hanım protein diyetine başlamış senin için diyorum ya taze balık yiyesin diye :D (iki balıkta şımaran insan)
Bir de bi an önce gelip buraya yazayım diyorum. Yine bir önceki sahte ile aldım bu arada balığı, ama sonra ışıkta baktım ki sahte baya bi yıpranmış :( boyaları çıkmış. Yenisine bakmak lazım, belki maaşı alınca bi tane daha aynısından bulurum. Şimdilik bu kadar arkadaşlar, yarın da gidebilir miyim bilmiyorum, ama gidersem kesin rapor yazarım, sağlıcakla, bol avla kalın.
IMG_20170808_204605.jpg IMG_20170808_231413.jpg IMG_20170808_231427.jpg

Ekli dosyalar

Mustafa BİLGE

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ne
Bütün raporları tek tek okudum
Dizi izler gibi artık kavuşsun şu arkadaş sevdigine derken tuttugun balığı gordum
Senden cok sevindim Cok eylenceliydi takip etmek devamını dilerim[/QUOT
:) ne yalan söyleyeyim Coşkun Beyin mesaji ni okuyunca... Bir tek ben değilmişim dedim... :)

Seydi Bey tebrikler... devamı gelir inşallah... bol trofelere...

rastgele...

gknatkn

Üye
Adı
Gökhan A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaslar Merhaba,

21 - 24 Agustos Didim , 24 - 26 Agustos Kusadasinda olacagim eger vakitler uyarsa hem tanismak hem de birlikte avlanmak isterim.