Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kuşadasında at-çek

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Arkadaslar Merhaba,

21 - 24 Agustos Didim , 24 - 26 Agustos Kusadasinda olacagim eger vakitler uyarsa hem tanismak hem de birlikte avlanmak isterim.
Hocam bildiğim bir iki mera var, sadece sessiz sakin oldukları için mera diyorum, her zaman balık yapmıyor. Ama isterseniz paylaşırım.

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba,

Harika olur. Amac zaten eglenceli vakit gecirmek.
Merhabalar, Sahilde eski karakolun önünde taş iskele, yılancı burnu jade beach club yanı sabah saatlerinde tenha olur tercih edebilirsiniz. Saygılar, bol avlar.

gknatkn

Üye
Adı
Gökhan A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar, Sahilde eski karakolun önünde taş iskele, yılancı burnu jade beach club yanı sabah saatlerinde tenha olur tercih edebilirsiniz. Saygılar, bol avlar.
Ustadim cok tesekkurler bilgi icin. Ben de Richmond Ephesus'da kalacagim, vakit buldugum ilk firsatta bahsetmis oldugun yere ugrayacagim.

ADİL AYKOL

Daimi Üye
Adı
ADİL A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ustadim cok tesekkurler bilgi icin. Ben de Richmond Ephesus'da kalacagim, vakit buldugum ilk firsatta bahsetmis oldugun yere ugrayacagim.
Bulunacağin yer selçuk ta kalıyor bulunacağin yere yakın sahilde iskele var at çek için ideal sayılı levrek bölgelerinden birisidir akşamları levrege calisabilirsin

gknatkn

Üye
Adı
Gökhan A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bulunacağin yer selçuk ta kalıyor bulunacağin yere yakın sahilde iskele var at çek için ideal sayılı levrek bölgelerinden birisidir akşamları levrege calisabilirsin
Adil Bey Merhaba,

Bahsetmis oldugunuz iskele sirtinizi denize verdiginizde Richmond Ephesus otelin saginda mi yoksa solunda mi kaliyor. Haritadan baktigimda saginda kalan iskele sanki ordaki bir otelin isekelesi gibi anlasiliyor.

gknatkn

Üye
Adı
Gökhan A.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kanal agzidir az dalarli rapala ve daima duckfin shad bulundur rastgele
Cok saolun ben soruyu sorana kadar siz cevabini vermissiniz :).. O zaman sirtinizi denize verdiginizde otelin solunda kalan kisimdan bahsediyorsunuz.