Egenindadaşı
Üye
- Tepki
- 84
- Ödül
- 23
Evet canlı zargana bu balık için sıkça kullanılan yemler arasındadır.
Usdat eli bos gelmekten gina geldibir iki yer solermisin oraya gideyim ozelden yazabilirsin kimseye solemem
Evet canlı zargana bu balık için sıkça kullanılan yemler arasındadır.
Karakolun karşısındaki taş iskelenin orada canlı zargana ile kofana avlayanları görebilirsin, ama hala zamanı mıdır bilmiyorum? Youtube'da da epey video var. Benim hiç denemediğim bir stil.Usdat eli bos gelmekten gina geldibir iki yer solermisin oraya gideyim ozelden yazabilirsin kimseye solemem
Ben güvercinada'nın Yılancıburnu'na bakan kısmında avlanıyorum genelde. Spin disiplini ile en fazla orada balık yakaladım. Ama hepsi de turnaydı. Orada şansını denemekte fayda var.Ben yer falan da istemiyorum ya tuttuklarınızı yer mekan saat belirtmeden anlatın yeter ki biliyim ben hariç birileri kuşadasında spin yöntemi ile balık tutuyor.
VKY-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha iyileride rastgelsin kardeşim.Merhaba foruma 2013 te üye olmuştum at çeke başladığımda hiç birşey yakalayamıyordum ve çok uzun süre ara vermiştim ama insan uzun araştırmalar ve videolar izleme derken balık yakalayamasamda baya bi deneyim elde ediyo sonrasında kendiliğinden balıklar kendiliğinden geliyo sanırım. 😀😀 Kuşadasıyla ilgili bi konu görüncede yaziyim istedim güvercin ada tarafı yerine daha sığ sulara gitseniz sanırım şansınız biraz daha artıcaktır. Yakın zamandaki bikaç avımı paylaşiyim.
84487 dosyayı görüntüle 84488 dosyayı görüntüle 84489 dosyayı görüntüle 84490 dosyayı görüntüle 84491 dosyayı görüntüle 84492 dosyayı görüntüle 84493 dosyayı görüntüle 84494 dosyayı görüntüle
Merhaba foruma 2013 te üye olmuştum at çeke başladığımda hiç birşey yakalayamıyordum ve çok uzun süre ara vermiştim ama insan uzun araştırmalar ve videolar izleme derken balık yakalayamasamda baya bi deneyim elde ediyo sonrasında kendiliğinden balıklar kendiliğinden geliyo sanırım. 😀😀 Kuşadasıyla ilgili bi konu görüncede yaziyim istedim güvercin ada tarafı yerine daha sığ sulara gitseniz sanırım şansınız biraz daha artıcaktır. Yakın zamandaki bikaç avımı paylaşiyim.
84487 dosyayı görüntüle 84488 dosyayı görüntüle 84489 dosyayı görüntüle 84490 dosyayı görüntüle 84491 dosyayı görüntüle 84492 dosyayı görüntüle 84493 dosyayı görüntüle 84494 dosyayı görüntüle
Maşallah çok güzel av olmuş. RastgeleMerhaba foruma 2013 te üye olmuştum at çeke başladığımda hiç birşey yakalayamıyordum ve çok uzun süre ara vermiştim ama insan uzun araştırmalar ve videolar izleme derken balık yakalayamasamda baya bi deneyim elde ediyo sonrasında kendiliğinden balıklar kendiliğinden geliyo sanırım. 😀😀 Kuşadasıyla ilgili bi konu görüncede yaziyim istedim güvercin ada tarafı yerine daha sığ sulara gitseniz sanırım şansınız biraz daha artıcaktır. Yakın zamandaki bikaç avımı paylaşiyim.
Rastgele.Güvercin ada mevkii spinle ilk balık alışım güzel bir melanur herkese rast gelsin![]()
Tebrikler. Trofeleriniz bol olsun.Güvercin ada mevkii spinle ilk balık alışım güzel bir melanur herkese rast gelsin![]()