Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levreğe Devam

Mektupla

Daimi Üye
Katılım
12 Eyl 2017
Mesajlar
5,469
Tepkime puanı
12,240
Puanları
113
Yaş
58
Konum
İstanbul

Ersen

Daimi Üye
Katılım
5 Eki 2013
Mesajlar
660
Tepkime puanı
1,003
Puanları
93
Yaş
51
Konum
istanbul
Adı
ersen özkan
Tebrikler güzel balıklar :) sabah bende gittim 5:30'dan 10:30'a kadar at çek yaptım sonuç sıfır, toplam 9 - 10 kişi vardı kimse bişey alamadı son bir haftadır kimse doğru düzgün balık alamıyo en son çarşamba bitane aldım, sabah teknecilerinde ağları boştu, çok uykum geldi balıkta alamayınca dahada bi yorgunluk çöktü üstüme :)
Teşekkür ederim. Evet bu sene kısır geçiyor , levrek bu mevsim hobidaşların yüzünü az güldürdü.dönüş balıgına odaklandık bekliyoruz , bakalım beklentikerimizi karşılayacakmı.
 

Ersen

Daimi Üye
Katılım
5 Eki 2013
Mesajlar
660
Tepkime puanı
1,003
Puanları
93
Yaş
51
Konum
istanbul
Adı
ersen özkan
maşaallah güzel balıklar.
bu ayda sığ suda balık bulmak güzel olmuş.

bu arada sizden aldığım certate yi hala kullanıyorum, başka makinalara elim değmiyor artık.
Tesekkürler ayhan. Makinayi hala kullandıgına sevindim. Evet kıyı avcılıgı bu sene daha da zorlu geçiyor ama ısrar ettiginizde nasip bir şekilde gelip sizi buluyor.
 

evrenersin

Aktif Üye
Katılım
21 Ağu 2018
Mesajlar
274
Tepkime puanı
534
Puanları
93
Konum
İSTANBUL
Adı
evren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bizlerede nasip olması dileğiyle . Tebrikler.:)