Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek avı akdeniz yardım !!!

Hataylı_levrekçi

Yeni Üye
Adı
Ekrem
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba ustalar bu işe yeni gönül vermiş biri olarak spin takımı oluşturuyorum ortalama 800_900 TL lık a dan z ye takım yapacam . en zor mesele sahte olayı. Bana akdeniz bölgesinde özellikle adana hatay civarı sahte ile kıyıdan levrek avı yapmış ustalar sahte önerisinde bulunursa çok sevinirim. 1 haftadır araştırıyorum işin içinden çıkamadım . az ama öz olsun.

Umut01

Üye
Adı
Umut Yağ
Silikon yemler alabilirsin. Savage gear sandeel ve cannibal 8 ve 10 cm lik işini görür. Pembe, beyaz ve açık sarı renkleri ile balık aldım ancak diğer renklerin durumunu bilmiyorum. Bunun dışında 12 cm ye kadar su üstü sahteler edinebilirsin. Mesela duo realis pencil, efsane rover 98 ha16r renk kodlu sahte ve ima cobra vs. gibi. Su üstü sahtelerde de ben naturel renkler kullanıyorum.

egerdag

Yeni Üye
Adı
Egemen
Uygun sahteleri bulmak kadar balığı bulmak da çok önemli. Su üstü, dalarlı, silikon vs. önerilen favori sahtelerin bir çoğunu temin etmiş olmama rağmen Adana ve Mersin dahil olmak üzere birçok avlaktaki denemelerim hep hüsranla sonuçlandı, henüz kayda değer bir levrek avı gerçekleştirebilmiş değilim maalesef, belki problem bendedir:)

Ben ağırlıklı olarak limon renkli sahtelere yöneldim tavsiyeler üzerine, berrak sularda kullanmak üzere koyu tonlarda bir kaç farklı model de aldım, gerçi sonuç değişmedi ama azimle avlarıma devam ediyorum :hhhhhh:

Umarım edineceğiniz sahtelerle güzel avlara imza atarsınız.

Semih 76

Üye
Adı
Semih Ünal
Bana levrek su altından giden sahtelere daha çok rağbet ediyor gibi geliyor. Ancak levrek konusunda iddia sahibi değilim. Levrek konusunda tecrübeli arkadaşlar bu konudaki düşüncelerini paylaşabilirlerse herkese faydalı olur herhalde.

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif

süheyl

Daimi Üye
Adı
süheyl
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Süheyl abi en çok vuruş alan renk hangisi kırmızı benekli sahtelerde farklı bir cezbedicilik oluyor acaba oralardada böylemi yoksa suyuna denize göre değişiyormu
beyaz- şeffaf şeffaf mavi- şeffaf kırmızı-beyaz parlıyan bugün gene birtane aldım silikonla

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Süheyl abi en çok vuruş alan renk hangisi kırmızı benekli sahtelerde farklı bir cezbedicilik oluyor acaba oralardada böylemi yoksa suyuna denize göre değişiyormu
Adaş gece sedef beyazı çok kullanılıyor antalyada. Gündüzde sırtı gümüş sırtı mavi yada yeşil olanlar bide simli bal köpüğü rengi çok tercih ediliyor