Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek için sahte

boncuk0777

Üye
Adı
ismail
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu sezon kullandığım, bol bol kullandığım, en çok güvendiğim iki sahte sezon sonu hallerinide yolluyorum...
Maxrap fb 13 cm
Daiwa morethan xroll 12.5 cm l-chart rainbow

maxrap 13 ün haline bakılırsa daha çok lüfer yakalamışa benziyor.bu diş izlerini nerde olsa tanırım benide az ısırmadı abi :D

Sahil33

Daimi Üye
SEN izmirde av yapıyorsun sanırım bölgesel olarak seçimler degişmektedir .örnek karadeniz de başka akdenizde başka eğede farklı bulunduğun bölgede av yapanlara bak en verimlisini takipet bence ..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
eqlmnrhkas hangi harf doğruysa onu kabul et. Adını unuttum aklımda kalanları yazdım.

Bu arada neler aldın? Bir yığın yazmıştım bu konuya.
Yoksa hala para harcamadın mı?
Durum buysa kazançlı olan sensin.:D
Yok illa alacağım diyorsan, bence alacaklarını yazı tura atıp seç.

Bu ara Kayabalığının sahtelerindeki izler üçlü kancaya aittir.
Sağında da solunda da aynı izler vardır. Tam simetrikse balığın aksiyonları uygun adım demek.

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
bülent abi söylediklerinden daiwalar hariç almak üzereyim . : )izmirde malesef sadece 1 2 ürünü bulabildim alamatra ile alışveriş yapmadığım için ...

Corydorass

Yeni Üye
Adı
Hakan
Sayısal olarak en verimli sahte bence ragot raglou 8cm lik açık yeşil renkli fosforlu silikon.
4 gramlık jighead veya 2 gr lık gezer kurşunla Texas rig her zaman ama gerçekten her zaman iş yaptı.

Hatta öyleki, akıntılı suda duran oltama aksiyon olmadan kendi kendine 2-3 defa ispendek yakaladığım bile oldu.

bluemarlin

Yeni Üye
Sayısal olarak en verimli sahte bence ragot raglou 8cm lik açık yeşil renkli fosforlu silikon.

4 gramlık jighead veya 2 gr lık gezer kurşunla Texas rig her zaman ama gerçekten her zaman iş yaptı.

Hatta öyleki, akıntılı suda duran oltama aksiyon olmadan kendi kendine 2-3 defa ispendek yakaladığım bile oldu.

Silikon iyidir diğerleri balık marketlerinin kazanç kapısı.....

ozantmy

Yeni Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hepsi hikaye levrek için en profesyonel av kıyıdan mazmozu dök (mazmoz temini için balık satıcılarından rica et çoplerini al) silikona rapalaya gerek yok 1numara iğnete sardalya kafası tak at çek levrek kefal ondan sonra.... basit av içinde önce istikrar gerekli sonra gene 1 numara iğneye cips jelatini tak baş parmagın kadar sonra suya at çek bukadar sonrada bu kardeşinizi hatırlayıp dua edin ok..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vet0635

Üye
ima sasuke, ima skimmer ve taklitlerinden şaşma derim.rover98 ve 14 cm strike pro 010 renk kodunuda yabana atma.rastgele.

huseyin.acar.3950

Aktif Üye
hepsi hikaye levrek için en profesyonel av kıyıdan mazmozu dök (mazmoz temini için balık satıcılarından rica et çoplerini al) silikona rapalaya gerek yok 1numara iğnete sardalya kafası tak at çek levrek kefal ondan sonra.... basit av içinde önce istikrar gerekli sonra gene 1 numara iğneye cips jelatini tak baş parmagın kadar sonra suya at çek bukadar sonrada bu kardeşinizi hatırlayıp dua edin ok..

Gece gündüz fark ederm bunun için.

arkadas

Daimi Üye
Adı
ibrahim
eqlmnrhkas hangi harf doğruysa onu kabul et. Adını unuttum aklımda kalanları yazdım.

Bu arada neler aldın? Bir yığın yazmıştım bu konuya.
Yoksa hala para harcamadın mı?
Durum buysa kazançlı olan sensin.:D
Yok illa alacağım diyorsan, bence alacaklarını yazı tura atıp seç.

Bu ara Kayabalığının sahtelerindeki izler üçlü kancaya aittir.
Sağında da solunda da aynı izler vardır. Tam simetrikse balığın aksiyonları uygun adım demek.
--------------------
birkac tane ben aldim bosa yazmadin
degerli insanlarin önerileri herzaman yerni bulur ;)