cemiltonguç
Daimi Üye
- Adı
- cemil
- Kan Grubu
- A Rh Negatif
Ben 5. Bölümü bekliyorum.
Rast gele..Tebrikler..
Rast gele..Tebrikler..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben 5. Bölümü bekliyorum.
Rast gele..Tebrikler..
tebrikler,güzel avlar yapıyorsun,geri salmanda ayrıca güzel,daha iyileri rasgelsin
Teşekkürler... Her av bitiminde bir sonraki avın çekim hazırlıkları hemen yapılıyor zatenKutluyorum salam ve sevgiler.
Teşekkürler... Barakudalardan vazgeçmem.... Levrekler geçici hevesbaraküdacıdan levrekçiliğe terfi etmenize az kaldı...bu gidişle siteye yeni bir baraküdacı lazım olacak gibi
... tebrikler... 5-6-7 gelsin bir an önce. bekliyoruz. rastgelsin.
![]()
Abi tebrik ederim. Muazzam bir rapor. Sen sen ol meranı teşhir etme. Avların bereketli olsun. Devamını beklerim.
Teşekkürler... Sizde her zaman rast gelsin...Tebrikler Abdullah
Heyecanlı bir gün olmuş..
Her zaman rast gelsin
Teşekkürler Ozan... Oralarda sezon erken başlıyor biliyorum ama bu sene havalar her şeyin dengesini bozdu...Abi tebrikler bende kuşadasını yokladım tık yoktu denize girdim geldim![]()
An itibariyle tedavülden kalkmıştır...Çançinçon la devam ..Teşekkürler Akif Bey... Umarım trofe de ziyaret eder. Bence 2600 ve 2620 numaraları en çok iş yapacak olanlar... Bende bir ara
salt skimmer çakması kullanıyordum. O da alt turuncuydu. Onunla hep takip alıyor balık alamıyordum. Tedavülden kaldırdım![]()