Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LeVReK PeŞiNDe 4

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hafta içi balığım geldi demiştim size :) Sonunda cuma geldi düştük balık peşine... Hedefte beklenen barakudalar vardı... Akşam suyu daha ilk atışlarda sudan çıkmak üzere olana sahteye yandan roket hızıyla gelen levrek balığın habercisiydi. Ama sahteye yetişememişti en az onun kadar üzüldüm :) Akşam suyu bu şekilde sonlandı ama sabah suyunda ne olacağı artık belliydi. Hele de aydınlanmaya 2 saat kala sudaki çombak tahminleri perçinlemişti... Aydınlanıncaya kadar olan sürede bizim barakudalardan yine haber yoktu... Sonunda beklenen an yani su üstü zamanı geldi... Yaklaşık 10. atıştı sahtenin sudan çıkmasına 2-3 metre kala öyle bir saldırı oldu ki yarım uykulu halimden eser bırakmadığı gibi korkudan öyle bir tasma atmama neden oldu ki etrafımda neredeyse bir tur atacaktım :) Zaten balıklara görünmemek için çömelerek atıyordum az daha suyu boyluyordum :) Balığın yakalanması ve 1-2 saniyelik kalama sesinden sonra balık bana veda etti... Muhtemelen kilo üstü bir balıktı... Kısa süreli şoktan sonra atışa devam... 3-4 atış sonra sahtenin arkasından gelen benim klasik limitim olan 37- 38 cm di :) Oda son 2 metre kala atlamıştı yakalanması ile kendini kayanın üstünde bulması bir oldu :) Bir önceki saldırından sonra bu bana çok hafif gelmişti :) Daha sonrasında arka arkaya takip alsam da başka balık alamadım... Ama zaten yeterince keyifli bir gün geçirmiştim...
Alınan tek balık da salınmıştır... Onun videosu yükleniyor...
Herkese RaST GeLSiN...

Makine : Shimano exage 2500
Kamış: Okuma Vsistem
Misina : Daiwa Justron 0,28
Sahte : Effe Japanese Snake 90 Mm Su Hg 2600
Av saati : 06:45
Av : İspendek - Levrek ( Tahmini 37-38 cm )

Son düzenleme:

Xoner

Aktif Üye
Adı
Gökhan
Tebrikler güzel bir av olmuş.
Keşke herkes bu düşüncede olabilse.
Adam 3 ay av yapamadım diyip, sınır altı, sınır üstü her balığı alıkoyuyor.

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abdullah bey yine güzel bir paylaşım, yeni meradan serinin devamını ve trofe haberlerini bekliyoruz. Bu arada snake 90 erim olarak ta aksiyon olarak ta fiyat -performans sahtesi. Ama ben 2602 ile henüz vuruş bile alamadım. Bazen kıyıya kadar takip var ama atlayan yok. İlgi çektiği kesin ama tadı bozuk herhalde ? Yada benimki bayat - bugün akşam suyunda da aynısı olursa ,çantadan diskalifiye.

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler güzel bir av olmuş.
Keşke herkes bu düşüncede olabilse.
Adam 3 ay av yapamadım diyip, sınır altı, sınır üstü her balığı alıkoyuyor.
Tebrikler abi .. :) Meraya ahde vefa bu olsa gerek.. Rastgelsin..
Cok guzel hareketler bunlar :) insallah bunun dedeleri oltanizi ziyaret eder.. Elinize saglik..
Abi tebrikler boyutlar büyüyo gittikçe :)
Teşekkürler... Daha iyileri sizlerin olsun...
Abdullah bey yine güzel bir paylaşım, yeni meradan serinin devamını ve trofe haberlerini bekliyoruz. Bu arada snake 90 erim olarak ta aksiyon olarak ta fiyat -performans sahtesi. Ama ben 2602 ile henüz vuruş bile alamadım. Bazen kıyıya kadar takip var ama atlayan yok. İlgi çektiği kesin ama tadı bozuk herhalde ? Yada benimki bayat - bugün akşam suyunda da aynısı olursa ,çantadan diskalifiye.
Teşekkürler Akif Bey... Umarım trofe de ziyaret eder. Bence 2600 ve 2620 numaraları en çok iş yapacak olanlar... Bende bir ara
salt skimmer çakması kullanıyordum. O da alt turuncuydu. Onunla hep takip alıyor balık alamıyordum. Tedavülden kaldırdım :)

Adı
Erdem Erdoğan
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
hocam tebrik ederim gününüz güzel geçmiş

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi