Abdullah SÜRÜCÜ
Daimi Üye
- Adı
- Abdullah
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Hafta içi balığım geldi demiştim size
Sonunda cuma geldi düştük balık peşine... Hedefte beklenen barakudalar vardı... Akşam suyu daha ilk atışlarda sudan çıkmak üzere olana sahteye yandan roket hızıyla gelen levrek balığın habercisiydi. Ama sahteye yetişememişti en az onun kadar üzüldüm
Akşam suyu bu şekilde sonlandı ama sabah suyunda ne olacağı artık belliydi. Hele de aydınlanmaya 2 saat kala sudaki çombak tahminleri perçinlemişti... Aydınlanıncaya kadar olan sürede bizim barakudalardan yine haber yoktu... Sonunda beklenen an yani su üstü zamanı geldi... Yaklaşık 10. atıştı sahtenin sudan çıkmasına 2-3 metre kala öyle bir saldırı oldu ki yarım uykulu halimden eser bırakmadığı gibi korkudan öyle bir tasma atmama neden oldu ki etrafımda neredeyse bir tur atacaktım
Zaten balıklara görünmemek için çömelerek atıyordum az daha suyu boyluyordum
Balığın yakalanması ve 1-2 saniyelik kalama sesinden sonra balık bana veda etti... Muhtemelen kilo üstü bir balıktı... Kısa süreli şoktan sonra atışa devam... 3-4 atış sonra sahtenin arkasından gelen benim klasik limitim olan 37- 38 cm di
Oda son 2 metre kala atlamıştı yakalanması ile kendini kayanın üstünde bulması bir oldu
Bir önceki saldırından sonra bu bana çok hafif gelmişti
Daha sonrasında arka arkaya takip alsam da başka balık alamadım... Ama zaten yeterince keyifli bir gün geçirmiştim...
Alınan tek balık da salınmıştır... Onun videosu yükleniyor...
Herkese RaST GeLSiN...
Makine : Shimano exage 2500
Kamış: Okuma Vsistem
Misina : Daiwa Justron 0,28
Sahte : Effe Japanese Snake 90 Mm Su Hg 2600
Av saati : 06:45
Av : İspendek - Levrek ( Tahmini 37-38 cm )
Alınan tek balık da salınmıştır... Onun videosu yükleniyor...
Herkese RaST GeLSiN...
Makine : Shimano exage 2500
Kamış: Okuma Vsistem
Misina : Daiwa Justron 0,28
Sahte : Effe Japanese Snake 90 Mm Su Hg 2600
Av saati : 06:45
Av : İspendek - Levrek ( Tahmini 37-38 cm )
Son düzenleme: