Abdullah SÜRÜCÜ
Daimi Üye
- Adı
- Abdullah
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
23 Nisan töreni nedeniyle bu hafta cuma yola düştüm... Yol üstünden dip avı meraklısı bir ağabeyimi de alarak vardık meraya... At çek için çoğu dipçi arkadaşıma gaz veriyorum ama pek alan yok
Bu ağabeyi biraz olsun kandırmıştım... At çek kamışı olmadığı için toplu silikon önermiştim... Ben sahil taramasına çıktım oda yemli başında arada bir toplu takılıyordu.... Sahilde ilk videodaki balık denk geldi... Daha önce tuttuğum balıklarda aynı boyda gibi gelmişti... Belkide bir arkadaşıma, kızın için balık getireceğim dediğim için yanıldım... Akşam suyu sonlanınca ağabeyin yanına geri döndüm... Oda bir takip almış ama o kocaman topu gören balık silikona saldırmaktan vazgeçmiş
Aslında şeffaf top kullanmasını önermiştim daha önce... Diplerde tık yoktu hiç de olmayacaktı
Hava aydınlanmasına az kalmıştı yine sahil taramasına gidecektim... Ayrılırken balığa geldiğimiz ağabeye bir yer gösterip orada sabah aydınlanırken deneme yapmasını önerdim. Sahilde ikinci videodaki ufaklık geldi... O ağızla üçlü iğnenin hepsini yutması büyük başarıydı doğrusu... Dönüşte yine aynı haberi aldım... Ağabeyin o koca topu yine takipteki balığı ürkütmüş ve takibi yarıda kesmişti... Bir aksilik olmazsa çarşamba akşamı hedef balığım barakuda... Bakalım bizim meraya barakudalar gelmiş mi 
Herkese RaST GeLSiN
Ama bana da artık TRoFe GeLSiN
Barakuda gelsin levrek gelsin,
Ama TRoFe GeLSiN
Makine : Shimano exage 2500
Kamış: Okuma Vsistem
Misina : Daiwa Justron 0,28
Sahte : Spanish Sparrow Flash Sardine 90mm
Av saati : 19:00
Av : İspendek - Levrek ( 34 cm )
Herkese RaST GeLSiN
Ama bana da artık TRoFe GeLSiN