Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LeVReK PeŞiNDe 5

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
23 Nisan töreni nedeniyle bu hafta cuma yola düştüm... Yol üstünden dip avı meraklısı bir ağabeyimi de alarak vardık meraya... At çek için çoğu dipçi arkadaşıma gaz veriyorum ama pek alan yok :) Bu ağabeyi biraz olsun kandırmıştım... At çek kamışı olmadığı için toplu silikon önermiştim... Ben sahil taramasına çıktım oda yemli başında arada bir toplu takılıyordu.... Sahilde ilk videodaki balık denk geldi... Daha önce tuttuğum balıklarda aynı boyda gibi gelmişti... Belkide bir arkadaşıma, kızın için balık getireceğim dediğim için yanıldım... Akşam suyu sonlanınca ağabeyin yanına geri döndüm... Oda bir takip almış ama o kocaman topu gören balık silikona saldırmaktan vazgeçmiş :) Aslında şeffaf top kullanmasını önermiştim daha önce... Diplerde tık yoktu hiç de olmayacaktı :) Hava aydınlanmasına az kalmıştı yine sahil taramasına gidecektim... Ayrılırken balığa geldiğimiz ağabeye bir yer gösterip orada sabah aydınlanırken deneme yapmasını önerdim. Sahilde ikinci videodaki ufaklık geldi... O ağızla üçlü iğnenin hepsini yutması büyük başarıydı doğrusu... Dönüşte yine aynı haberi aldım... Ağabeyin o koca topu yine takipteki balığı ürkütmüş ve takibi yarıda kesmişti... Bir aksilik olmazsa çarşamba akşamı hedef balığım barakuda... Bakalım bizim meraya barakudalar gelmiş mi :)
Herkese RaST GeLSiN
Ama bana da artık TRoFe GeLSiN :koptum:
Barakuda gelsin levrek gelsin,
Ama TRoFe GeLSiN :koptum:

Makine : Shimano exage 2500
Kamış: Okuma Vsistem
Misina : Daiwa Justron 0,28
Sahte : Spanish Sparrow Flash Sardine 90mm
Av saati : 19:00
Av : İspendek - Levrek ( 34 cm )

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Profil resmini değiştir Abdullah abi Levrekleri tutup tutup fotoşopla barakuda yapmışsın sonra bizi kandır yok öyle.İşin şakası bıraktığın o balıklar 1.5 yıl içerinde sana çok güzel paşalar olarak geri döner inşallah.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrikler abi serinin devamı levrek peşinde 6'yı merakla bekliyorum :)

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Profil resmini değiştir Abdullah abi Levrekleri tutup tutup fotoşopla barakuda yapmışsın sonra bizi kandır yok öyle.İşin şakası bıraktığın o balıklar 1.5 yıl içerinde sana çok güzel paşalar olarak geri döner inşallah.
Adaş abdullah abi'nin o bıraktığı ispendekler büyüyüp paşa levrek olunca orada kalmıyorlar ya aşığıya güneye bize doğru göçüyorlar yada yukarı kuzeye size doğru göçüyorlar abdullah abi salıp salıp bize yolluyo avlayalım diye :)