Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LeVReK PeŞiNDe 8 ( Sezon Finali )

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Akşam suyunda el yapımı sahteyi kıyıda bir sağa bir sola yüzdürürken saldırıya geçen ispendek sığda kalmamıza ve sezon finali çekmemize sebep oldu... Kendisine teşekkür ediyoruz :) Son bölüm demiştik ama birde sezon finali çekelim dedik :)

Makine : Shimano stradic 3000
Kamış: Okuma Vsistem
Misina : Daiwa Justron 0,28
Sahte : Spanish Sparrow Flash Sardine 90mm
Av saati : 05:15
Av : İspendek - Levrek ( 45 cm )

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler abi sen ne kadar final yapsanda levrekler yakani bırakmıyor.. :) Bence yaptığın sahtelerin vahşi bir cazibesi var.. :) Rastgelsin..
Teşekkürler Taha... Bazen at çekte sıkıldım mı sahteyi suya atıp bir sağa bir sola sürekli gezdiriyorum... Bu şekilde bir kaç kalamar almıştım... Bu sefer levrek koştu geldi :) Refleks gereği sahteyi aniden çektim yoksa oda yakalanacaktı :)
Güzel balık. Maşallah.
Teşekkürler Hüseyin... Bende bu boyu beklemiyordum standarda bağlamıştık 35- 40 cm yi :)
Tebrikler abi boyutu artırıyon 45 cm ispendek değil artık levrek olmuş bayağı
Teşekkürler Fatih... 4-5 kg lik levrekler yanında levrekcik sayılır :)

pisimiyav

Aktif Üye
Adı
hasan hasan
abdullah abi sezon finalı ne demek tam anlamadım.ava ara mı vereceksin yoksa bu serinin sonumu ? ben ramazan dolayısı ile ara verdim.sen trofe barakuda levreği tutmadan bende antenliyi tutmadan bu sevda bitmez bu dosya kapanmaz abi..

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
abdullah abi sezon finalı ne demek tam anlamadım.ava ara mı vereceksin yoksa bu serinin sonumu ? ben ramazan dolayısı ile ara verdim.sen trofe barakuda levreği tutmadan bende antenliyi tutmadan bu sevda bitmez bu dosya kapanmaz abi..
Yok Hasan ava ara vermeyecem... Balık avı benim en iyi ilacım... Kullandığım ilaçlar 1 işe yarıyorsa balık avı 10 işe yarıyor :) Levrek sezonunu kapatmazsam barakuda sezonunu açamayacam ondan öyle yazdım...

pisimiyav

Aktif Üye
Adı
hasan hasan
Yok Hasan ava ara vermeyecem... Balık avı benim en iyi ilacım... Kullandığım ilaçlar 1 işe yarıyorsa balık avı 10 işe yarıyor :) Levrek sezonunu kapatmazsam barakuda sezonunu açamayacam ondan öyle yazdım...
abi bırak levreği şimdilik biraz daha büyüsün yağlansın.hiç olmadı sen seferihisardan bir yüklenirsin ben gümüldürde enselerim merak etme.o yolcuysa biz hancıyız inşallah elbet bir gün bize yolu düşer.belki barakudada şansın döner inşallah.rast gelsin...