Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler Engin... Belli mi olur belki finalin de finalini yaparızTebrikler abi türk dizileri gibi sen de sezon finali yapmışsın.
Teşekkürler Şeref ağabey... Bitmesin tabi ki ama artık oyuncu değiştirmek lazım, yeni yüzler lazım, barakuda, akya, kofana, lambuka lazımTebrikler Abdullah
Bu film bitmez..
Bitmesin de zaten değil mi?
Teşekkürler Erdem... Senin çupralar da fenaydı... Aklım hala onlardahocam yine almışsın levreği bu seferki daha büyük tebrik ederim
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geleceğimiz gün kuzey esiyordu... Çeşmeyi kuzey tutar diye vazgeçtik Erdem... Hatta seni arayacaktım işin yoğundur diye vazgeçtim... Bayramdan sonra yolumuz düşerse geliriz o tarafa da...Bizim ora küzey esiyor genelde su çarşaf oluyor bu gün arkadaşlarla piyize gittik yoksa yine çıkacaktım enson aldığım 35 cm di çupra bir tane kıstırdımmı yatmaya gidiyorum artık
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler Hakan... Levrek peşinde koşmayı sonlandırmaya niyetlendiğim için öyle yazdım... Barakuda mevsimi geldi hala skor yokhocam elinize sağlık, sezon finali olayını anlamadım, seni buralarda görmek istiyoruz.
Teşekkürler Halil... Daha güzelleri sizlerin olsun...Elinize sağlık. Tebrik ederim. Dahasına rast gele.