coner
Daimi Üye
- Adı
- Eşref
- Kan Grubu
- O Rh Negatif
Yürü be biraderim kim tutar seni.Dahada iyileri rastgelsin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
tebrikler mehmet , herzamanki gibisin maşallah
Tebrikler Mehmet
Çok güzel avlar yapmışsın ve bu sefer her zamankinden daha güzel, daha detaylı ve heyecanlı anlatmışsın.
Her zaman rast gelsin
Ne guzel anlatmisiniz, yaninizdaymisim gibi oldu.. Einize saglik, cok guzel olmus avlar.. En kötüsü boyle olsun..
Tebrikler .Sunum paylaşım güzel umarım bizede daha irilerini almak nasip olur
Yürü be biraderim kim tutar seni.Dahada iyileri rastgelsin.
Bugün tatile girdim... Bu rapor bana fena gaz verdi.... Rüzgar müzgar dinlemem yarın yolculuk var demek kiTebrikler Fatih...
Devamını dört gözle bekliyorum....
sorumlu avcılık için tebrikler fatih bey.inşallah gönlünüze göre trofe avlar rast gelir.
Tebrikler.. Daha irileri rastgelsin..
Tebrikler Fatih, rastgelsin![]()
tebrikler adaş güzel av olmuş yaz günü bu boydaki levrekte iyidir bir kiloya yakınbirde güç hissetmek istiyorsan spinde raw II 40 kullan da gör gücü
![]()
Teşekkürler Süheyl abi sevindimTebrik ederim memet avlarının devamını dilerim konuları çok güzel anlatmışsın seninle o anları yaşadık..
Olur neden olmasın Trofeler onlara kısmettir belki ^^Sen madem bu kadar levrek peşinde koşuyorsun sana 2 adet bayram şekeri göndereyim içimden geldi Fatih... Kargo sana ait.. El yapımı 2 tane 9cm silikon sahte... Adresi özelden göndermen yeterli... Tabii istersen![]()