Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek Ramazanı

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bugün tatile girdim... Bu rapor bana fena gaz verdi.... Rüzgar müzgar dinlemem yarın yolculuk var demek ki :) Tebrikler Fatih...
Devamını dört gözle bekliyorum....

pisimiyav

Aktif Üye
Adı
hasan hasan
sorumlu avcılık için tebrikler fatih bey.inşallah gönlünüze göre trofe avlar rast gelir.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tebrikler adaş güzel av olmuş yaz günü bu boydaki levrekte iyidir bir kiloya yakın :harika: birde güç hissetmek istiyorsan spinde raw II 40 kullan da gör gücü ;)

süheyl

Daimi Üye
Adı
süheyl
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrik ederim memet avlarının devamını dilerim konuları çok güzel anlatmışsın seninle o anları yaşadık..

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
tebrikler mehmet , herzamanki gibisin maşallah
Tebrikler Mehmet
Çok güzel avlar yapmışsın ve bu sefer her zamankinden daha güzel, daha detaylı ve heyecanlı anlatmışsın.
Her zaman rast gelsin
Ne guzel anlatmisiniz, yaninizdaymisim gibi oldu.. Einize saglik, cok guzel olmus avlar.. En kötüsü boyle olsun..
Tebrikler .Sunum paylaşım güzel umarım bizede daha irilerini almak nasip olur
Yürü be biraderim kim tutar seni.Dahada iyileri rastgelsin.
Bugün tatile girdim... Bu rapor bana fena gaz verdi.... Rüzgar müzgar dinlemem yarın yolculuk var demek ki :) Tebrikler Fatih...
Devamını dört gözle bekliyorum....
sorumlu avcılık için tebrikler fatih bey.inşallah gönlünüze göre trofe avlar rast gelir.
Tebrikler.. Daha irileri rastgelsin..
Tebrikler Fatih, rastgelsin :)
tebrikler adaş güzel av olmuş yaz günü bu boydaki levrekte iyidir bir kiloya yakın :harika: birde güç hissetmek istiyorsan spinde raw II 40 kullan da gör gücü ;)
Tebrik ederim memet avlarının devamını dilerim konuları çok güzel anlatmışsın seninle o anları yaşadık..
Teşekkürler Süheyl abi sevindim
Teşekkürler adaş sen diyorsan raw II denemek lazım
Teşekkürler Hamdi abi
M.Taha teşekkürler irileri kasıma artık :)
Teşekkürler Hasan abi o trofeler artsada kilolukları geri bıraksak
Aynen Abdullah abi denemekte fayda var, cam gibi suda ilk atışa glow sahteye yapışıyor heyvan
Teşekkür ettim Eşref abi
Teşekkürler Kerem Hataya selam
Teşekkürler Şeref abi, av benimde hoşuma gitti artık bebek ispendekten başka birşey kalmadımı derken dişe dokunur birşey atladı.
Teşekkürler Kayhan inşallah her gittiğimizde böyle aksiyon olsa ne güzel
Teşekkürler Rıdvan abi inşallah,

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sen madem bu kadar levrek peşinde koşuyorsun sana 2 adet bayram şekeri göndereyim içimden geldi Fatih... Kargo sana ait.. El yapımı 2 tane 9cm silikon sahte... Adresi özelden göndermen yeterli... Tabii istersen :)

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sen madem bu kadar levrek peşinde koşuyorsun sana 2 adet bayram şekeri göndereyim içimden geldi Fatih... Kargo sana ait.. El yapımı 2 tane 9cm silikon sahte... Adresi özelden göndermen yeterli... Tabii istersen :)
Olur neden olmasın Trofeler onlara kısmettir belki ^^