Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek Süpürgesi (Barchino)

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben piyasada 90-100 ve 110 luk gördüm, 80lik ince gelip kopma olmasın dikkat edin. Hem süpürgenin hem de balık atladığında onun ağırlığını taşıyabilmeli.
Ben daha önce hiç 0,70 lık veya 100 luk misina elime almadım merak da ediyorum. eğer çok kazık gibi değilse neden olmasın 100 veya 110 da olabilir. Aynı kaygıları bende taşıyorum

Megalodon

Daimi Üye
Adı
Yılmaz
Ben daha önce hiç 0,70 lık veya 100 luk misina elime almadım merak da ediyorum. eğer çok kazık gibi değilse neden olmasın 100 veya 110 da olabilir. Aynı kaygıları bende taşıyorum
süpürgeyi ayarlasak misina işi kolay, gerekirse çamaşır ipi bağlarız :D

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
O kadar açılır mı bu alet? o kadar uzaktan sağlıklı ilerler mi?
izlediğim videolarda 50 metrelere kadar gidenleri gördüm. umarım gider. sanırım bundaki önemli faktör aletin tam ölçülerinde yapılması ve düzgün çalışması bu bağlamda eğer yeterli uzunlukta sahil varsa 100 metreye bile gitmesi lazım bence

Megalodon

Daimi Üye
Adı
Yılmaz
Benim avlandığım bölgede yeterli uzunlukta sahiller var, yaklaşık 3er kmlik. arada azmak ya da liman olmasa, 9-10 kilometreyi bulur, bana 3 km de yeter. Zaten o bölgede süpürge kullanan ve başarılı olan kişiler var.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Raglouların taradığı alanın mutlaka ilk ve ikinci dalga arasına denk gelmesi gerek. Bu mesafe meraya göre değişir, o nedenle 20 metre mi olur 40 metre mi olur önceden söylemek afaki olur. Kumsal uzunluğu ve beden uzunluğu müsaitse çok daha uzaklara açılabilir.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
süpürgeyi ayarlasak misina işi kolay, gerekirse çamaşır ipi bağlarız :D
Benim için de süpürge daha kolay:) Tek tek raglou al bağla fırdöndü al bağla beden bağla vs. bana daha el oyalayıcı geliyor.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Benim için de süpürge daha kolay:) Tek tek raglou al bağla fırdöndü al bağla beden bağla vs. bana daha el oyalayıcı geliyor.
Adem bey valla benim için en eğlenceli kısım tam tersi takımı hazırlamak olacak :) ama sahilde ilk hareketi verirken sanırım bir arkadaşa ihtiyaç duyulabilir :)))

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
upload_2018-2-8_11-1-4.png

Bu fırdöndü sistemi düğüm atılmadan yapılmış sanırım Ana hattın mukavemetini düğüm ile düşürmemek için mantıklı geldi ne dersiniz ?