Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek Süpürgesi (Barchino)

barlas61

Daimi Üye
Adı
Okan
Artik nasip kismet orasi :)
Aslinda ufak bir titresim motoru ile bir ac kapa sistemde yapilabilir. Geri dugmesine dron ustinde montr edilip basildiginda sistemi birakabilir.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok teşekkürler Adem bey,

Remixonlar kafama yattı hem fiyatı uygun hemde 100 mt işimi görür.

siz kendi yapacağınız barchinoya metal aparat ve ağırlık olarak ne kullanacaksınız ?

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Orjinalinin Fotoğraflarını buldum Fikir edinmek isteyen olursa buyrun

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok teşekkürler Adem bey,

Remixonlar kafama yattı hem fiyatı uygun hemde 100 mt işimi görür.

siz kendi yapacağınız barchinoya metal aparat ve ağırlık olarak ne kullanacaksınız ?
Arkadaşın, balıkçılığa meraklı tornacı bir arkadaşı var. O hem U şeklindeki parçayı ve hem de ağırlığı halledecek. Ben ona olması gereken görselleri attım, bakalım ne yapacak. Biraz eli ağır bir adammış sadece.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Agirlik ve çekme kolunu aldim.
Ağırlıkların teki 140 gram toplam 280 gram olacak umarim yeterli olur. Olmazsa ilave edilir...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sizinki bayağı profesyonel bir barchino olacağa benziyor. Ben tamamen kendi imkanlarımla, dekupajla yapacağım.
Sonuçta şöyle bişey yapabildiğime göre :)

160.JPG

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sizinki bayağı profesyonel bir barchino olacağa benziyor. Ben tamamen kendi imkanlarımla, dekupajla yapacağım.
Sonuçta şöyle bişey yapabildiğime göre :)

Ekli dosyayı görüntüle 72086
Ben bire bir orjinali ölçülerinde olsun istiyorum ve bunun için özen gösteriyorum Adem bey . bu kadar emek verilip çalışmayan bir şey olsun istemem. 3 gündür hala italyan sitelerini okuyorum püf noktaları nelerdir nelere dikkat etmek lazım, ağırlık konusu , çekim hızı falan gibi.

Valla yaptığınız şey o kadar şık olmuş ki eminim sizin barchino da harika olacak... aslında bende çok seviyorum bişeyler üretmeyi ama bu imkanlar ile alakalı birşey, ahşap işleri ile uğraşabilmek için birçok malzeme ve alete ihtiyaç var bende olsa aletler neler neler yapardım. Şu yabancıların Garaj dedikleri evlerinin altında kurdukları atölyeleri o kadar kıskanıyorum ki. ne icatlar yapılır hayali bile güzel. Ben aynı zamanda amatör olarak arıcılık da yapıyorum evimin terasında marangozlukla alakalı ekipmanlarım olsa yapacağım o kadar çok şey varki!. Marangozlara bu tür şeyleri yaptırmaya kalktığınızda ya çok erteliyorlar ya burun kıvırıyorlar. onun için siz çok ama çok şanslısınız hem imkan hemde beceri sahibi olduğunuz için..

Bu bağlamda bende sizin yapacağınız barchinonun fotosunu görmek için sabırsızlanıyorum:))...

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Adı üstünde hobi işte, tıpkı balıkçılık gibi. Ama bir şey gerekmedikçe elimi sürmüyorum açıkçası:)
Benim barchino amatör bir şey olur. Zaten İstanbul'da uygun sahil pek yok, olan da şehir dışında. Üstelik bahar veya kış aylarında tenha zamanlarda gitmemizi zorunlu kılan bir yöntem bu. Amaaaaaaaa bir de balık yakalarsam işte o zaman işler değişir:) Siz mera ve balık çeşitliliği açısından daha şanslısınız. İkimizde sonuçları nasılsa burada paylaşırız:)