Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok teşekkürler Adem bey,Levrek süpürgesi bedeni için alternatif olabilir. Burada dursun, gün olur lazım olur.
Virax Fox 090 Mm Beyaz Kiloluk Bobin Misina Fiyatı
NİPPON COUGAR 1KG BOBİN MİSİNA GRİ 0,90 mm, Fiyatı 86,95 TL Özellikleri ve Yorumları
Remixon Camo Bag Serisi 100m Monofilament Misina - n11.com
Remixon Camo Bag Serisi 100m Monofilament Misina - n11.com
Arkadaşın, balıkçılığa meraklı tornacı bir arkadaşı var. O hem U şeklindeki parçayı ve hem de ağırlığı halledecek. Ben ona olması gereken görselleri attım, bakalım ne yapacak. Biraz eli ağır bir adammış sadece.Çok teşekkürler Adem bey,
Remixonlar kafama yattı hem fiyatı uygun hemde 100 mt işimi görür.
siz kendi yapacağınız barchinoya metal aparat ve ağırlık olarak ne kullanacaksınız ?
Ben bire bir orjinali ölçülerinde olsun istiyorum ve bunun için özen gösteriyorum Adem bey . bu kadar emek verilip çalışmayan bir şey olsun istemem. 3 gündür hala italyan sitelerini okuyorum püf noktaları nelerdir nelere dikkat etmek lazım, ağırlık konusu , çekim hızı falan gibi.Sizinki bayağı profesyonel bir barchino olacağa benziyor. Ben tamamen kendi imkanlarımla, dekupajla yapacağım.
Sonuçta şöyle bişey yapabildiğime göre
Ekli dosyayı görüntüle 72086