Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek Süpürgesi (Barchino)

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Evet hatta elektrikçi arkadaşıma söyledim uğradığında getirecek. Yalnız Batuhan arkadaşım kablo ucunu fırdöndüye fazla yaslamış sıkıştırmış gibi geldi. Bu haliyle fırdöndü zor dönebilir. Biraz da olsa mesafe bırakılabilir.
aynen biraz mesafe bırakıp sağına soluna boncuk da konabilir

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
aynen biraz mesafe bırakıp sağına soluna boncuk da konabilir
Merhaba Adem bey

Kosteklerin bizim konuştuğumuz sekilde yapılmış bir foto daha buldum. Sanırım en sagliklisi bu şekilde olacak ana bedende tek düğüm ile işi halledeceğiz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

batuhan111

Daimi Üye
Adı
metin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evet hatta elektrikçi arkadaşıma söyledim uğradığında getirecek. Yalnız Batuhan arkadaşım kablo ucunu fırdöndüye fazla yaslamış sıkıştırmış gibi geldi. Bu haliyle fırdöndü zor dönebilir. Biraz da olsa mesafe bırakılabilir.
Ben internetten bulup yükledim fikir olsun diye, yani beni yaptığım bi beden değil.
Benimkinin üst mesajlarda var resmi.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

batuhan111

Daimi Üye
Adı
metin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Stoperlerle istediğin gbi ayarlayabilirsin

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba Adem bey

Kosteklerin bizim konuştuğumuz sekilde yapılmış bir foto daha buldum. Sanırım en sagliklisi bu şekilde olacak ana bedende tek düğüm ile işi halledeceğiz.

Merhaba,
Evet işte bu takım ama bunda henüz fırdöndüler stoperle sabitlenmemiş, hepsi bir yerde.
Bir de bu takıma güzel bir sarma makarası ayarladık mı tamamdır.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben internetten bulup yükledim fikir olsun diye, yani beni yaptığım bi beden değil.
Benimkinin üst mesajlarda var resmi.

Metin Bey Merhaba, Stroperden daha sağlam bir durdurma gerekli bence , daha önce stoperle bir takım yapmıştım birazcık kuvvetli balık gelince takımı topluyor yerınden kayıp dipte toplanıyor. diyelim iki stoper ust uste kullansak belki olur mu denemek lazım birde şöyle bişey var stoperı 30-40 metre misine ustunde kaydırmak da baya sıkıntı verır gıbıme gelıyor :)

Merhaba,
Evet işte bu takım ama bunda henüz fırdöndüler stoperle sabitlenmemiş, hepsi bir yerde.
Bir de bu takıma güzel bir sarma makarası ayarladık mı tamamdır.
Aynen Katılıyorum :)

batuhan111

Daimi Üye
Adı
metin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Metin Bey Merhaba, Stroperden daha sağlam bir durdurma gerekli bence , daha önce stoperle bir takım yapmıştım birazcık kuvvetli balık gelince takımı topluyor yerınden kayıp dipte toplanıyor. diyelim iki stoper ust uste kullansak belki olur mu denemek lazım birde şöyle bişey var stoperı 30-40 metre misine ustunde kaydırmak da baya sıkıntı verır gıbıme gelıyor :)

Aynen Katılıyorum :)
Çift stoper daha sağlıklı.Fakat çoklu olduğu için elektrik malzemesini kullanmak ve sıkıştırmak daha iyi olur tabikide

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Misinayı da aldik 0.90 çok sağlam birseye benziyor . Marangoz sözde bugün başlıyacak yapmaya. Bugün yarin kostekleri oluşturmaya başlıyacağım.

Adem bey siz neler yaptınız var mi bir gelişme?

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Misinayı da aldik 0.90 çok sağlam birseye benziyor . Marangoz sözde bugün başlıyacak yapmaya. Bugün yarin kostekleri oluşturmaya başlıyacağım.

Adem bey siz neler yaptınız var mi bir gelişme?

Merhaba Hakan Bey,
Babamın ameliyatı nedeniyle pek birşeyle ilgilenemedim. Misina gayet güzel olmuş. Bir eksiğiniz kalmadı sanırım. Artık barchinonuza bir isim koyarsınız, bir de küçük bayrak:)