Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lineaeffe gladstone hybride 4.20

serkanyurtsever

Yeni Üye
Arkadaşlar Bugün Cengiz Balıkçılıkta Lineaeffe gladstone hybride 4.20 3 parça kamışa baktım 370 tl fiyat verdiler birde yanında Okuma RTX 80 makina baktım 340 TL..Boğazda rapala ve çapari için uygun olur mu, kamışı ve makineyi deneyen arkadaşlarımız var mı? Yada bu fiyatlara neler önerirsiniz...Kıyı balıkçılığında acemiyim, daha önceden tekneyle 10-15 kere balığa çıktım...Önerileriniz çok önemli....

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
İnşallah çok yakında kamışı kullanmak nasip olursa yorumumu eklerim ;)

Elixer

Aktif Üye
Adı
Ahmet Demirkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hayırlı olsun. Söylediğiniz kamış ile ağır kurşun çalışan pek çok kişi gördüm. Kamışın özelliği zaten 300 gr a kadar atabilmesi. Benim gördüğüm kişiler bu kamışı kurşun arkası rapala avında kullanıyorlardı. Çapari ile kullanan görmedim.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hayırlı olsun. Söylediğiniz kamış ile ağır kurşun çalışan pek çok kişi gördüm. Kamışın özelliği zaten 300 gr a kadar atabilmesi. Benim gördüğüm kişiler bu kamışı kurşun arkası rapala avında kullanıyorlardı. Çapari ile kullanan görmedim.
Ben biraz daha farklı bir amaçla kullanacağım ama bakalım uzak atış amaçlı ve derin akıntıya yakın yerlere tatlı sudà iri avkar için yemli olarak kullanacağım ;) biraz sağır diyorlar ama tatlı su için sağırlık kavramı çok değişiyor.

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Bahsettiginiz kamisi ilk alan benim sanirim fiyati cok uygundu 180 tl gecen sene tabi nedense dolar cikinca fiyat cikiyor dusuncede fiyat cikiyor fiyatlarinin hic indigini gormedim konuya geleyim kamisi 1 hafta sonra iade ettim fury caster aldim eski yönü makina yatagina makinayi ne kadar sikistirdiysamda bir sure sonra gevsiyor ve sallanmaya basliyor cok rahatsiz edici bir durum ve erimi beni hiç tatmin etmedi

Son düzenleme:

cem1

Aktif Üye
Adı
Cem Oran
Serkan kardesim merhaba. Gladstone nun makina yatagini bende begenmedim. Seninle Cengiz de kamisla ilgili sohbetimiz olmustu. Ben o gun soyledigim gibi Makaira 450 3 parca aldim nihayet geldi yani. Kolay gelsin Serkan.

Kaankaya

Üye
Adı
kaan kaya
Kan Grubu
AB Rh Negatif
Okuma rtx 80 gerek dişli yapısı olsun gerekse iç aksamı olsun on numara bi makine. çok kullanan kişi tanıyorum sorun yaşayan duymadım .Diğer okumalarda belirgin farkı müdavimlerine göre çok hafif olması.Kamış ile ilgili pek bir bilgim yok o yüzden kamışa birşey söyliyemiyeceğim.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hem kamış hem makineye sahibim her ikisinden de memnunum ben kamışı ikinci el aldım tabı rapala avcılığında kullanmıyorum o yüzden gevşeme yaşamadım :)

Rtx 80 ise hafifliği ile göz dolduruyor doğrusu fiyatına göre çok iş yapiyor :)