Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lineaeffe gladstone hybride 4.20

serkanyurtsever

Yeni Üye
Serkan kardesim merhaba. Gladstone nun makina yatagini bende begenmedim. Seninle Cengiz de kamisla ilgili sohbetimiz olmustu. Ben o gun soyledigim gibi Makaira 450 3 parca aldim nihayet geldi yani. Kolay gelsin Serkan.
Evet abi selam hatırladım, çok değerli bilgiler vermiştin bana...Makaria hayırlı olsun abi inşallah büyük balıklar nasip olur...

serkanyurtsever

Yeni Üye
Arkadaşlar herkese teşekkürler cevap için ben shimano aero technium 4.30 teleskobik kamış vede shimano ultegra csi4 xsa 10000 makina aldım....

Adı
oğuzhan yıldız
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hayırlı olsun bol balıklı avlar

osmançubuklu

Aktif Üye
Adı
Osman Kırgıl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Serkan kardesim merhaba. Gladstone nun makina yatagini bende begenmedim. Seninle Cengiz de kamisla ilgili sohbetimiz olmustu. Ben o gun soyledigim gibi Makaira 450 3 parca aldim nihayet geldi yani. Kolay gelsin Serkan.
Makaira 450 3 parca kamışdan memnun musunuz? çok hafif geldi. shimano ultegra kamış fiyatında. hatta 2. el aero technium fiyatında. verilir mi sizce erimi nasıl?

cem1

Aktif Üye
Adı
Cem Oran
Makaira 450 3 parca kamışdan memnun musunuz? çok hafif geldi. shimano ultegra kamış fiyatında. hatta 2. el aero technium fiyatında. verilir mi sizce erimi nasıl?
Osman bey kamisi henuz deneme sansim olmadi. Cok hafif oldugunu soyleyemem. Yani agirligi normal. Ayni sey degil ama Makaira nin teleskopik olanini kullandim ve cok begendim. Daha sonra 3 parcayi aldim. Super Aero Technium kamisi kullandim, aslinda pek kullanamadim cunku ilk kullanmamda kirildi. Uretim hatali cikti. Yani diyecegim ikinci el alirsaniz tanidiginiz birinden almanizda fayda var. Sifirinda hic olmazsa iade veya degistirme sansiniz var. Rastgelsin...