Serkan kardesim merhaba. Gladstone nun makina yatagini bende begenmedim. Seninle Cengiz de kamisla ilgili sohbetimiz olmustu. Ben o gun soyledigim gibi Makaira 450 3 parca aldim nihayet geldi yani. Kolay gelsin Serkan.
Serkan kardesim merhaba. Gladstone nun makina yatagini bende begenmedim. Seninle Cengiz de kamisla ilgili sohbetimiz olmustu. Ben o gun soyledigim gibi Makaira 450 3 parca aldim nihayet geldi yani. Kolay gelsin Serkan.
Makaira 450 3 parca kamışdan memnun musunuz? çok hafif geldi. shimano ultegra kamış fiyatında. hatta 2. el aero technium fiyatında. verilir mi sizce erimi nasıl?
Makaira 450 3 parca kamışdan memnun musunuz? çok hafif geldi. shimano ultegra kamış fiyatında. hatta 2. el aero technium fiyatında. verilir mi sizce erimi nasıl?
Osman bey kamisi henuz deneme sansim olmadi. Cok hafif oldugunu soyleyemem. Yani agirligi normal. Ayni sey degil ama Makaira nin teleskopik olanini kullandim ve cok begendim. Daha sonra 3 parcayi aldim. Super Aero Technium kamisi kullandim, aslinda pek kullanamadim cunku ilk kullanmamda kirildi. Uretim hatali cikti. Yani diyecegim ikinci el alirsaniz tanidiginiz birinden almanizda fayda var. Sifirinda hic olmazsa iade veya degistirme sansiniz var. Rastgelsin...