LRF Baslangic Seti Onerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CanZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Okuma inspira icin görüşleriniz nedir merak edenler vardır benden başka 🙂

Arkadaşlar bir yakınım içinde üst düzey lrf seti topluyoruz.. Makineyi tavsiyem olarak Shimano Vanquish 1000PGS aldı ama bir türlü kamışı alamadık.. 🙂 sanırım kamış işi baya sıkıntı.. Aklımızda Soare , Violente, Finetile, Truzer falan var.. Öneride bulunabilecek var mı?

Okuma İnspira 20 gerçekten hoş bir makine. Dükkanda inceleme fırsatım oldu, iç çekmedim değil... Sarımı gayet rahat, devri ve ağırlığı da LRF için oldukça uygun.

Ama gel gelelim aklım en başından beri Ceymar'da idi. Makine için 300 lira ayırmış dahi olsaydım Ceymar 25'i alacaktım. 'Ben memnunum.' cümlesi sizin için kıstas olmasın ancak ben gayet memnunum.

Son raporumdaki turnaları LRF kamışım ve Ceymar 25 yardımıyla sorun yaşamadan yakaladım. Bunun dışında her türlü ihtiyaca cevap verebilecek bir makine olduğunu düşünüyorum. LRF ve spin avlarında rahatlıkla kullanılabilir.

Kamış ve makine için herşey nerede ise söylenmiş ben de şunu eklyim ekipman alırken kullandıkça alın özellikle silikon ve jig head , diğer taraftan misina seciminiz kesinlikle lrf işine alıştıktan sonra ip olsun.@karga soare deyip durma birine soare aldırmak ona yapılacak en kötü şeydir , başka kamış artık ona bisey ifade etmez.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla doğru söylüyorsun ama alınması düşünen kamislarin arasında soare de vardı yoksa dediğin gibi kullandıktan sonra gerçekten diğer kamislar cok eksik geliyor

okumanın binlik makinaları gelsin diye beklerken, bu yazılanlardan sonra, acaba ceymar 25 lik mi olsa dedim ve fiat aldım bugün yine 🙂 Daiwa crossfire 220 cm 2-8 gr kamış ve Okuma ceymar 25, toplam 200 tl nakit. kaldı ki, satış elemanı olan balıkçı kardeş; binlik seni üzer, 2500 den şaşma dedi. ne dersiniz?

Back