Cevat Göven
Daimi Üye
hyperloop alma bilya yok onda plastik burç var,biraz bekle 3kuruş fazla ver çöpe gitmeyecek makine al,sonra bir bakmışsın ev malzeme çöplüğüne dönmüş,
Shimanonun başlangıç ürünlerine hiç bulaşmadan orta seviye birşey alman iyidir.Sonra ya dolapta yatar yada yarı fiyatına elinden çıkar.Yazdıklarından çok bütçe sorunun yok gibi maceraya gerek yok ^^1-2 saat bakmadim foruma ne kadar guzel bilgiler gelmis. 🙂 @. el kismi aklima gelmemisti ancak bunda sonra bakicam yazdim bir kenara. Nedense icim rahat olmadigindan ve mekaniksel olarak 1000`lik ve cevirme basina sarma orani en dusuk olan Shimano Hyperloop`u tercih edicem. Kamis zaten white bird 1-7 gr atarli. Maksat yeni basladigimdan hem ucuz olsun hemde kafamda soru isareti birakmasin. Baktim eglenceli bu is o zaman daha profesyonel makina ve kamislara gecerim. Herkese cok tesekkur ederim degerli bilgilerinden dolayi.
Shimanonun başlangıç ürünlerine hiç bulaşmadan orta seviye birşey alman iyidir.Sonra ya dolapta yatar yada yarı fiyatına elinden çıkar.Yazdıklarından çok bütçe sorunun yok gibi maceraya gerek yok ^^
bence bekle. kaldı ki ceymar 1000 de gelecekmiş 🙂Bugun Okuma Markasinin Turkiye Dist. ile konustum. Kasim ayinin 16 si gibi yeni urunlerin satisa sunulacagini soylediler. Dead Ringer 10`da tekrardan satisa sunulacakmis bu tarihte. O zaman kadar Hyperloop ile isinma turlarina baslasam mi acaba diye dusunmuyor degilim. 🙂
1-2 saat bakmadim foruma ne kadar guzel bilgiler gelmis. 🙂 @. el kismi aklima gelmemisti ancak bunda sonra bakicam yazdim bir kenara. Nedense icim rahat olmadigindan ve mekaniksel olarak 1000`lik ve cevirme basina sarma orani en dusuk olan Shimano Hyperloop`u tercih edicem. Kamis zaten white bird 1-7 gr atarli. Maksat yeni basladigimdan hem ucuz olsun hemde kafamda soru isareti birakmasin. Baktim eglenceli bu is o zaman daha profesyonel makina ve kamislara gecerim. Herkese cok tesekkur ederim degerli bilgilerinden dolayi.