conquestime
Aktif Üye
Yahu al oltayı salla al zevkini geri dön evine, balık var ya da yok .. gelirken gir balıkçıya , balık nerde diyenlere ver poşeti iş tamamdır 🙂
Yahu al oltayı salla al zevkini geri dön evine, balık var ya da yok .. gelirken gir balıkçıya , balık nerde diyenlere ver poşeti iş tamamdır 🙂
Videoyu 720p kalitesinde seyretmeniz tavsiye olunurAma reis varya bir video izledim spin yapıyorlar. Böyle birşey yok.
Çanakkale at çek avcılarının fırtınada deniz kıyısının içindeler. Abi o video izledikden sonra spin gözüme bir başka geliyor 😀
Videoyu 720p kalitesinde seyretmeniz tavsiye olunur
Shimano lunamis 274 6-28 gram
shimano stella 4000 XGFI
@onurozdemir bu işin sonu yok kardeşim lrf alsan spin , spin alsan lrf aklında kalıyor mutlaka ben sadece çapari atarım diye balığa başladım şimdi bir ava gidiyoruz bazen uzak meraya spin,lrf,surf hepsi bagajda içimizde kalmasın diye alıyoruz 👎👎 benim öyle abartılmış takımlarım yok zaten hepsinden uygun bütceme göre yaptım bana yetiyor şimdilik gönlün av ortamın neye izin veriyorsa o stili seç spin yapacagın verim alacagım yer , lrf de verim alacagın yerleri oku araştır forum sınırsız bilgi dolu ben 6 ay önce iğne bağlamayı bilmiyordum yapa yapa alışıp öğreniyorsun sabır et yeter
Ama reis varya bir video izledim spin yapıyorlar. Böyle birşey yok.
Çanakkale at çek avcılarının fırtınada deniz kıyısının içindeler. Abi o video izledikden sonra spin gözüme bir başka geliyor 😀