Lrf Hakkında Bilgilendirilmeye Ihtiyacım Var!!

Ama reis varya bir video izledim spin yapıyorlar. Böyle birşey yok.
Çanakkale at çek avcılarının fırtınada deniz kıyısının içindeler. Abi o video izledikden sonra spin gözüme bir başka geliyor 😀
Videoyu 720p kalitesinde seyretmeniz tavsiye olunur

Shimano lunamis 274 6-28 gram
shimano stella 4000 XGFI

@onurozdemir bu işin sonu yok kardeşim lrf alsan spin , spin alsan lrf aklında kalıyor mutlaka ben sadece çapari atarım diye balığa başladım şimdi bir ava gidiyoruz bazen uzak meraya spin,lrf,surf hepsi bagajda içimizde kalmasın diye alıyoruz 👎👎 benim öyle abartılmış takımlarım yok zaten hepsinden uygun bütceme göre yaptım bana yetiyor şimdilik gönlün av ortamın neye izin veriyorsa o stili seç spin yapacagın verim alacagım yer , lrf de verim alacagın yerleri oku araştır forum sınırsız bilgi dolu ben 6 ay önce iğne bağlamayı bilmiyordum yapa yapa alışıp öğreniyorsun sabır et yeter

@onurozdemir bu işin sonu yok kardeşim lrf alsan spin , spin alsan lrf aklında kalıyor mutlaka ben sadece çapari atarım diye balığa başladım şimdi bir ava gidiyoruz bazen uzak meraya spin,lrf,surf hepsi bagajda içimizde kalmasın diye alıyoruz 👎👎 benim öyle abartılmış takımlarım yok zaten hepsinden uygun bütceme göre yaptım bana yetiyor şimdilik gönlün av ortamın neye izin veriyorsa o stili seç spin yapacagın verim alacagım yer , lrf de verim alacagın yerleri oku araştır forum sınırsız bilgi dolu ben 6 ay önce iğne bağlamayı bilmiyordum yapa yapa alışıp öğreniyorsun sabır et yeter

Düşünücem bakalım fikirlerin için teşekkür ederim.

Videolarini izleyip ozendigin kisiler spin acisindan verimli bolgelerde avlaniyorlar, sen de bu bolgelerde av yapacaksan elbette spine yonelebilirsin. Yoksa kolay kazanilmiyor dedigin parayi cope atmis olursun. Benim Canakkale'de yazligim var, snorkelle suya girdigimde diz boyu suda ispendekler, levrekler cirit atiyor ama ozenip de spin seti yapmadim hic. Yazlikta gecirdigim sure senede 10 gun onun icin yapacagim masrafla lrf takimimi ust segmente tasir o baligi lrf ile yakalamaya calisirim. Kaldi ki spin ile alabilecegin bir cok baligi zaten lrf ile de alabilirsin.

@umitdulger üstadımızın son yazdıkları gayet net , ben kendim için söyliyelim lrf den bi haberdim surf takım ile av yapıyordum , sonra internette spincileri gördüm araştırdım gördüm ki bizim buralarda her mevsim de iş yapacak bişey değil , sonra lrf yi keşfettim 1 ay kadar araştırdım almaya karar verdim aldım , foruma da daha fazla bilgi almak için üye olmuştum ilk zamanlar tık Yok bi ara iyice sıkılmıştım forumda ki büyüklerimizin alışırsın deneyim kazana kazana öğrenirsin gibi tavsiyeleri ile olayı çözdüm aksiyon stillerine kadar 15 günde , şimdi ise işten eve gelir gelmez soluğu sahilde alıyorum , hergün abartısız internette her çeşit jig ve sahteler için aksiyon nasıl verilir gibi konuları araştırıyorum , foruma resim attığım avlar dışında da birçok güzel avım oldu lrf ile o balığın kamışa yapışıp gelirken yaşattığı haz efsane kim ne derse desin ( bence böyle ) bizim buralarda genel olarak sürekli iş yapan yem ve sahteler lrf de belli micro jig ve kokulu silikonlar , kokosuz da iş yapar tabi , bu akşam mesela çok fazla kaçak oldu ama olsun yine keyifli bir akşamdı.
Yorulmadan , balık tutma keyfinin zirve yaptığı av şekildir lrf bence

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Ama reis varya bir video izledim spin yapıyorlar. Böyle birşey yok.
Çanakkale at çek avcılarının fırtınada deniz kıyısının içindeler. Abi o video izledikden sonra spin gözüme bir başka geliyor 😀

Bende ilk o videoları görüp spine yönelmiştim iyi ki yönelmemişim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back