Lrf bir zevktir tarzdır amaç kovayı doldurmak değil tutuğun balıktan haz almaktır, amaç sadece istavrit yakalamak ise el oltası ile de iş göre bilirsin al 5 tl el oltası köprü den salla aşağıya geliyor balıklar.
5-10 balık diyorsunda kardeşim hasanın tuttuğu balıkları üst üste gidipte hiç alamayan var 🙂 3 tane avında kaç kişiyi doyuracak balık var ortada dikkat etmiyorsun sanırım .
👍Onur kardeşim, sen önce bu işe neden başlamak istediğine bir karar ver bence. Eğer hobi edinip boş zamanlarında zevk alarak yapacağın bir uğraş arıyorsan lrf'den şaşma derim. Yok abi ben eve 1 kova balıkla döneceğim her seferinde diyorsan da, al bir tekne takımı haftasonu tekne turları ile çık en temizi, kıyıdan 150-200 gr kurşun atarak kendini yorduğuna değmez.
@Prosurf hocam bu lrf disiplini ile nasıl bir sorun yaşadınız bilmiyorum ama neredeyse herkesi yalancı ilan etmişsiniz. 10 tane mesajınız var hepsi de lrf tüh kaka mesajı heralde. O yalan söyler, bu yalan söyler. Hiç hoş bir tutum değil. O zaman ben de diyeyim ki, bana göre de yemli ile o kadar balık tuttum, bu kadar balık tuttum diyenler yalan söylüyor. Ben sabah 5'te meraya gidip 1 saatte 3 mırmır alırken geceden beri yemli atan onlarca adamın kovasında toplam 3 tane balık olmadığını bilirim, şimdi yemli ile daha çok balık tutarsın diyenler yalancı mı olacak? Sizin tek derdiniz balık yemekse takıma hiç masraf yapmayın zaten, gidin tezgahtan alın balığınızı yiyin. Bırakın da insanlar bu işi zevk için de yapsınlar. Balığı doğru yerde ararsanız her zaman az çok bir şeyler bulursunuz. Bursa'da da bir çok arkadaş sizin gibi lrf ile burada balık tutulmaz, en iyisi yemli diyerek hobiyi bırakıyor ama ben yıllardır boş döndüğüm lrf avı hatırlamam. Zevkimi sonuna kadar yaşar öyle dönerim evime.