Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

DarkSaga

Aktif Üye
Adı
Aybars
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dead Ringer değil de ceymar gelecek büyük ihtimalle.
Okumanin kafalari oldukca ufaktir bir de okuma 10luk kafalarda bilye sayisini dusuruyor. Ceymar 25 kafasinin boyu 10 luk diger makinelere cok yakindir tabsiyem hem drag hem bilye sebebi ile 25 olarak almanizdir.

DarkSaga

Aktif Üye
Adı
Aybars
Kan Grubu
A Rh Pozitif
ah kardeşim seni unutmuşum yaw kusura baksa :) kardeşim sende çok geç geldin bea :D senin sayende gittiğimiz ve totomuzun donduğu mera süperdi ama balık yoktu :) ben sana diyeyim aslında normal zamanda orası çok güzel balık yapar ışıklandırma derinlik hepsi süper ama o gece balık yoktu. belli ki normal amanda verimli bir yer yoksa o kadar adam yemli avlanmaya gelmez. Aybarsım en kısa zamanda ekip olarak bir av operasyonu ayarlayalım. hava bu gün patladı bunun arkasını kollamak lazım :) sizin arkanızdan üsküdarda kreçeleri görünce biraz oynayalım dedik ama hayvanlar hiç bakmadılar. su kreçe dolu dedim arada iri istavrit gezer bunların yok babam :( bir kaç küçük iskorpit ile oynayıp eve döndük bizde.
Valla yapalim bir sekil iyileseyim de :)

erphan

Aktif Üye
Adı
Erhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Okumanin kafalari oldukca ufaktir bir de okuma 10luk kafalarda bilye sayisini dusuruyor. Ceymar 25 kafasinin boyu 10 luk diger makinelere cok yakindir tabsiyem hem drag hem bilye sebebi ile 25 olarak almanizdir.
Tavsiyenizi kesinlikle dikkate alacağım. aslında 25 lik alsam spin kamışımda da kullanırım. kaldı ki sadece 230 gr. ve nakitte 110 tl. ben özellikle 170 gr olduğu için 1000 lik olanlarını almak istiyorum ama hele bir gelsin de mağazaya, görüp öyle karar veriyim. hoş, keşke dead ringer 1000 lik gelse zira fiyatı oldukça uygun olur. takımı alır almaz konuda paylaşacağım, hoşça kalınız...

onrayt

Aktif Üye
Tavsiyenizi kesinlikle dikkate alacağım. aslında 25 lik alsam spin kamışımda da kullanırım. kaldı ki sadece 230 gr. ve nakitte 110 tl. ben özellikle 170 gr olduğu için 1000 lik olanlarını almak istiyorum ama hele bir gelsin de mağazaya, görüp öyle karar veriyim. hoş, keşke dead ringer 1000 lik gelse zira fiyatı oldukça uygun olur. takımı alır almaz konuda paylaşacağım, hoşça kalınız...

Hocam ceymar-25 sahibiyim. Lrf için birebir yapılmış bir makine, ne eksiği var ne fazlası ama spin için uygun değil.
10'luk ve 25'lik arasında kafa farkı var gövde çok farklı değil.
Dead ringera gelirsek ceymar ile bilye ve tur farkı var.
İyi aksiyon vermesi için ceymarı tavsiye ederim

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Makine ağırlığını denge açısından düşünüyorsanız, kamışınız 100 gram altında değilse ceymar sıkıntı olmaz. Ben 110 gramlık nomura kamışa 220 gramlık exceler taktım gayet dengeli oldu. Bu arada geçen gün bayide hassas tartıya koydurdum ceymar 25 tam 222 gr geldi :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Haftasonu LRF yapamadık ama bacanağın misafirliğinde öğlen kısa bir uzun olta yaptık :) benim kısmetime bu yavru denk geldi. başka da balık alamadık zaten dön dolaş, şu uzun olta olayına bir alışamadım. 6 7 sene oldu uzun olta yapmayalı. daha ilk turda balık gelmesi teknede herkesi sevindirdi dedik bu gün güzel geçecek ama başka balık gelmedi maalesef. tuzla darıca arası gezdik. yem kaşık arkası fleto zargana. rüzgar fena çarptı bu arada hala kendime gelemedim. unutmuşuz tekneyi.

upload_2016-10-24_8-22-35.png

alperserttas

Aktif Üye
Adı
Alper
Kan Grubu
A Rh Pozitif
dün gece ben de kıyıdan 10 adet orta boy istavrit aldım kediler aç kalmışlar biraz besledim... bir de mırmır düşürdüm. kepçe şartmış.