karga
Daimi Üye
- Adı
- Bahadır bozer
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Biz bunları İstanbul'da mumla arıyoruz 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Okumanin kafalari oldukca ufaktir bir de okuma 10luk kafalarda bilye sayisini dusuruyor. Ceymar 25 kafasinin boyu 10 luk diger makinelere cok yakindir tabsiyem hem drag hem bilye sebebi ile 25 olarak almanizdir.Dead Ringer değil de ceymar gelecek büyük ihtimalle.
Valla yapalim bir sekil iyileseyim deah kardeşim seni unutmuşum yaw kusura baksakardeşim sende çok geç geldin bea
senin sayende gittiğimiz ve totomuzun donduğu mera süperdi ama balık yoktu
ben sana diyeyim aslında normal zamanda orası çok güzel balık yapar ışıklandırma derinlik hepsi süper ama o gece balık yoktu. belli ki normal amanda verimli bir yer yoksa o kadar adam yemli avlanmaya gelmez. Aybarsım en kısa zamanda ekip olarak bir av operasyonu ayarlayalım. hava bu gün patladı bunun arkasını kollamak lazım
sizin arkanızdan üsküdarda kreçeleri görünce biraz oynayalım dedik ama hayvanlar hiç bakmadılar. su kreçe dolu dedim arada iri istavrit gezer bunların yok babam
bir kaç küçük iskorpit ile oynayıp eve döndük bizde.
Tavsiyenizi kesinlikle dikkate alacağım. aslında 25 lik alsam spin kamışımda da kullanırım. kaldı ki sadece 230 gr. ve nakitte 110 tl. ben özellikle 170 gr olduğu için 1000 lik olanlarını almak istiyorum ama hele bir gelsin de mağazaya, görüp öyle karar veriyim. hoş, keşke dead ringer 1000 lik gelse zira fiyatı oldukça uygun olur. takımı alır almaz konuda paylaşacağım, hoşça kalınız...Okumanin kafalari oldukca ufaktir bir de okuma 10luk kafalarda bilye sayisini dusuruyor. Ceymar 25 kafasinin boyu 10 luk diger makinelere cok yakindir tabsiyem hem drag hem bilye sebebi ile 25 olarak almanizdir.
Tavsiyenizi kesinlikle dikkate alacağım. aslında 25 lik alsam spin kamışımda da kullanırım. kaldı ki sadece 230 gr. ve nakitte 110 tl. ben özellikle 170 gr olduğu için 1000 lik olanlarını almak istiyorum ama hele bir gelsin de mağazaya, görüp öyle karar veriyim. hoş, keşke dead ringer 1000 lik gelse zira fiyatı oldukça uygun olur. takımı alır almaz konuda paylaşacağım, hoşça kalınız...
Makine ağırlığını denge açısından düşünüyorsanız, kamışınız 100 gram altında değilse ceymar sıkıntı olmaz. Ben 110 gramlık nomura kamışa 220 gramlık exceler taktım gayet dengeli oldu. Bu arada geçen gün bayide hassas tartıya koydurdum ceymar 25 tam 222 gr geldiTavsiyenizi kesinlikle dikkate alacağım. aslında 25 lik alsam spin kamışımda da kullanırım. kaldı ki sadece 230 gr. ve nakitte 110 tl. ben özellikle 170 gr olduğu için 1000 lik olanlarını almak istiyorum ama hele bir gelsin de mağazaya, görüp öyle karar veriyim. hoş, keşke dead ringer 1000 lik gelse zira fiyatı oldukça uygun olur. takımı alır almaz konuda paylaşacağım, hoşça kalınız...