Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
bu istavritler ne zaman azmanlaşacak arkadaş.20 tane kıraça tuttum hepsi denize iade.canavar gibi silikona saldırıyorlar minikler :)
ekim kasım gibi, ama o zaman da spin ile dişli de başlar. artık hangisine gidersin sen karar ver. ocak ayına kadar takoz istavrit yapar. hemde öyle böyle değil sarıkanat boyunda olanalr var.

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün aksam aklıma esti Üsküdar'a ineyim dedim saat 11 gibi başladım birkaç kişi vardı benden baska ama Lrf yapan yoktu capariyle avlanıyorlardı avsen nickli arkadaşla tanıştım keyifli oldu ama sonuç tirt toplamda 3 adet istavrit orta boy 2adette iskorpit geldi ama iskorpitlerden birinin boyu fena değildi

Ekli dosyalar

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Dün aksam aklıma esti Üsküdar'a ineyim dedim saat 11 gibi başladım birkaç kişi vardı benden baska ama Lrf yapan yoktu capariyle avlanıyorlardı avsen nickli arkadaşla tanıştım keyifli oldu ama sonuç tirt toplamda 3 adet istavrit orta boy 2adette iskorpit geldi ama iskorpitlerden birinin boyu fena değildi
Tebrikler bende inecektim ah şu üşengeçlik yok mu :) bu ara çok yoğun geçiyor işler :( silikonla mı yakaladın balıkları?

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evet baya silikon denedim babyjig denedim baktım bisi yok en son berkleyin boru kurdu ile yakaladım hepsini

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Evet baya silikon denedim babyjig denedim baktım bisi yok en son berkleyin boru kurdu ile yakaladım hepsini
isome koy çantana tavsiye ederim hamdi abide fiyatları uygun berkley gibi bölündümü aksiyonu gitmiyor baya bıngıl bıngıl silikon :) kokusu da daha güzel emin ol :D ve sıvısı bol :)

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
isome koy çantana tavsiye ederim hamdi abide fiyatları uygun berkley gibi bölündümü aksiyonu gitmiyor baya bıngıl bıngıl silikon :) kokusu da daha güzel emin ol :D ve sıvısı bol :)
Ya evet su isomeyi bir turlu alamadım sen almıştın sence hangi boyunu alayım

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Ya evet su isomeyi bir turlu alamadım sen almıştın sence hangi boyunu alayım
Ben 11 cm L olanından birde 10 cm M olanından aldım ama bence sen L al. L olanı ideal. renk olarak pembe güzel çalıştı diğer kırmızıyı denemedim ama hemen hemen hepsi iş yapıyormuş.

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Dün akşam Üsküdar caminin orda bahadır abiyle karşılaştık iyikide karşılaşmışız sevecen dost canlısı biri kendisi.sohbet için teşekkür ederim ,Hee ayrıca iskorpitleri temizlemedim bu akşam belki elime alırım ;)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Çılgın kırlangıç tebrikler Oğulcan